reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agnieszka18 ja slyszalam o Eskulapie nie najlepsze rzeczy....tzn. Dopuki jest wszytsko ok przy porodzie to fajnie ale jak cokolwiek sie dzieje to i tak szybko kaza przewiezc pacjentke do Wojewodzkie bo oni nie maja zadnego specjalistycznego sprzetu.Ponadto jak sie im nie chce juz dluzej czekac na narodziny to biora na cesarke :|
Moim zdaniem to nie jest dobre miejsce na rodzenie, bo przeciez Dzidzia jest najwazniejsza!!

Pozdrawiam

reklama
Czesc Dziewczyny!!  :laugh:
Tak jak mowila Agatka_bb ja tez cos takiego slyszalam  na temat Eskulapa. Ale poszukaj jeszcze na forum gazety tam moze znajdziesz wiecej opini. A co do Wyspianskiego to moje znajome mowily ze tam sie teraz baarrddzo zmienilo (na lepsze oczywiscie  ;D ).Przypuszczam ze to tez nie zawsze zalezy do szpitala ale od personelu, bo jak on jest dobry to niema znaczenia gdzie sie rodzi.Gdybym ja miala rodzic to napewno nie wybralabym kliniki ktora nie ma odpowiedniej aparatury w razie jakby cos sie dzialo!

A ja po wizycie
Jeszcze jakieś 5 tygodni mi zostało ;)
Dzidzia ma się dobrze,wygina się ciągle w brzuszku ;)
A ja miałam dzisiaj cos za wysokie ciśnienie
Normalnie mam ok.90/60 w domu i jest oki a dzisiaj dwa razy mi mierzyła i 130/80 więc ją to zaniepokoiło.
Mam mierzyć często a w razie jak by było za wysokie mam do niej przyjść
Zresztą czuje się dzisiaj jakaś nie dorobiona i nie dospana :(
A na usg 2 marca ide :D Ehhh nie moge się doczekać :D

kitkabb ja mam caly czas takie cisnienie 130/80 jak mi mierzy w gabinecie... a w domku oczywiscie mam mniej. Ale nic mi nie mowila zeby to bylo zle. Nieraz przez to, ze jestes podekscytowana to ci cisnienie skoczy. Wszystko bedzie ok... zobaczysz.
Mi zostalo nieco wiecej niz tobie ale juz sie nie moge doczekac. ;)

Dziewczyny nic tylko pozazdroscic wam tych fasoleczek (a w zasadzie to juz chyba groszkow i to tych duzych jaśkow
:laugh: )!!
Wysylajcie zdjeciatka z  USG jak tylko bedziecie mialy!!
Ja tez sie okropnie czulam wczoraj  :(  mialam jakies zawroty glowy i ciagle mi niedobrzye, i cycory mine bola ze hej!! moze to fasolinka?? ::) BARDZO BYM CHCIALA !!Moze tym razem @ sie nie pojawi??  ;D

AAAA no i mam straszna ochote na piwko ::) ;D dziwne bo za nim nie przepadam ;) wiec chyba walne jedno :laugh:

Lilith mam nadzieje ze u Ciebie wszystko w dobrze  :-[ i ze z mezusiem sie poukladalo ::) Odezwij sie do nas  :-[

No Kallusia jak sie tak czujesz to moze rzeczywiscie jakas Fasolinka sie pojawila, uwazaj z tym piwem jak masz takie podejrzenia:) zycze Ci tego z calego serca!!!
A wlasnie cos Lilith wogole nie pisze, mam nadzieje ze z Nia wszystko wporzadku.Lilith odezwij sie do nas jak tylko tu zajrzysz.

hej jestem! :):)
juz oki tzn nie do konca bo niby jest suuuper ale to takie torche oszukancze:(:(
Nadal niestety boli mnie gardziolo...ja mam usg 28 lutego i tez sie niemoge doczekac bo chcialabym wiedziec ile mala juz wazy :):)
tez niesamowicie sie rozciaga:)
Kallusia trzymam kciukasy by @ nie przyszla juz przez 9 miesiecy!!
a co do eskalupa slyszalam to samo!

reklama
Moge wkleic moje zdjatka usg....
24 tydzien serduszko, kregoslup itd
pict00201we.jpg

24 tydzień glowka
pict00210qf.jpg

no i najwczesniejsze 15tydzien
pict00228do.jpg

Do góry