Ja sama jestem fizjoterapeutaA to nie poradzę. Ja z przejściem byłam tylko na kontroli u fizjoterapełty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sama jestem fizjoterapeutaA to nie poradzę. Ja z przejściem byłam tylko na kontroli u fizjoterapełty
Mam chłopczyka prawie 4 lata a teraz dziewczynka. Ja sugerowalam się chińskim kalendarzem płuci u mnie się sprawdził może przypadek tylko trzeba go umieć odczytać patrzysz na wiek skończony swój nie rocznikowo np jeśli chcesz zachodzić teraz w ciążę a urodziny masz w czerwcu to patrzysz na ukończone lata i miesiące kiedy jaka płeć wychodzi. A Ty już masz dzieci? Jaką chciałabyś płeć? Tu wstawiam ten kalendarzZobacz załącznik 1238074Moje gratulacje:-). Chłopiec dziewczynka? Pierwsze czy kolejne dziecko?
Dobrze wiedzieć. Pod,ielisz się nadmiarem na fizjo- uro. Jestem obecnie w 4 ciąży i jest ciężko [emoji30]Ja sama jestem fizjoterapeutateż byłam na kontroli u fizjoterapeutki uroginekologicznej i potwierdziła moje przypuszczenia. Mimo tego, że cwicze i zmniejszyła się to jednak ona nie zniknie całkiem sama. Dziękuję i szukam dalej
![]()
A ja nie polecam Karwowskiego. Na własnej skórze przekonałam się o jego niekompetencji.. Ale wybaczcie - nie chcę tego publicznie wyciągać. Może u niego jest dobrze, jak jest wszystko dobrze...Polecam dr Wojciecha Karwowskiego(klinika Arciszewscy, LuxMed) lub Przemyslawa Rećko( klinika Tomaszewski, Medicover) :-)
Mam 3ke dzieci. Marzy mi się właśnie dziewczynka. Chińskie mi się nie sprawdziły, więc szukam medycznych info, najlepiej by dopomogl mi lekarz, który pomaga parom poprzez porady dot.okreslonej plci:-).Mam chłopczyka prawie 4 lata a teraz dziewczynka. Ja sugerowalam się chińskim kalendarzem płuci u mnie się sprawdził może przypadek tylko trzeba go umieć odczytać patrzysz na wiek skończony swój nie rocznikowo np jeśli chcesz zachodzić teraz w ciążę a urodziny masz w czerwcu to patrzysz na ukończone lata i miesiące kiedy jaka płeć wychodzi. A Ty już masz dzieci? Jaką chciałabyś płeć? Tu wstawiam ten kalendarzZobacz załącznik 1238074