Wielkie dzięki!No właśnie coś się nie załączyloZobacz załącznik 1237960Zobacz załącznik 1237960
reklama
Integral
Fanka BB :)
A dla dziecka czy dla dorosłego?Hej, może któraś z Was zna dobrego chirurga?bez różnicy czy NFZ czy prywatnie. Chodzi o przepuklinę pępkową.
Dla dorosłego. Po ciąży mi została taka pamiątka.A dla dziecka czy dla dorosłego?
Integral
A to nie poradzę. Ja z przejściem byłam tylko na kontroli u fizjoterapełtyDla dorosłego. Po ciąży mi została taka pamiątka.
Truskawka11
Cześć Kobietki, również jestem z okolic . Staracie się o dzidzie??
asia333podlasie
Ja urodziłam 3 tyg temuCześć Kobietki, również jestem z okolic . Staracie się o dzidzie??
Truskawka11
Polecam dr Wojciecha Karwowskiego(klinika Arciszewscy, LuxMed) lub Przemyslawa Rećko( klinika Tomaszewski, Medicover) :-)Witam dziewczyny z Białegostoku i okolic mam do Was pytanie. Czy któraś z Was może polecić dobrego ginekologa w naszym mieście, który pomógł w zajściu w ciąże. Jestem po drugim z rzędu poronieniu. Pierwsza ciąża skończyła się zatrzymaniem akcji serca w 10 tygodniu, a druga najpewniej biochemiczna zatrzymana w 5 tygodniu. Zastanawiam się czy zostaje mi już tylko klinika Bocian czy jest jakiś dobry ginekolog który nie powie, ze nic się w sumie nie stało i robić dalej...
Truskawka11
Moje gratulacje:-). Chłopiec dziewczynka? Pierwsze czy kolejne dziecko?Ja urodziłam 3 tyg temu
reklama
Truskawka11
Dobry jest też dr Święc...przyjmuje prywatnie i u Arciszewskich. Jest miły i bardzo dokładny. Natomiast dr Karwowski też jest bardzo dobry, ale ma specyficzne poczucie humoru, co nie każdej pacjentce odpowiada, ale jeśli pacjentka pozna go bliżej, chodzi od kilku lat na wizyty, to jest to miły, ciepły człowiek i bardzo empatyczny.Polecam dr Wojciecha Karwowskiego(klinika Arciszewscy, LuxMed) lub Przemyslawa Rećko( klinika Tomaszewski, Medicover) :-)