reklama
Mystriousmc
Fanka BB :)
Dość niski progesteron, bez przyrostu bety nie da się stwierdzić czy nie jest ona spadkową niestety.. niech lekarz da Ci sumplementacje i powtórz będę za 48h lub jutro ponieważ za 48h to będzie niedziela.. powodzenia
Właśnie rozmawiałam z moim lekarzem mówił że beta piękna, a progesteron jest wartością skokowa przepisał duphaston i zastrzyk prolutex w poniedziałek mam zbadać betę, a dzisiaj i tak idę na USG. Mam nadzieję że wszytsko będzie ok.Bardzo niski progesteron. Jutro idz na betę i zobacz czy ona nie jest spadkowa.
NiebieskookaEM
Przy becie 157 nic nie będzie widział na usg.Właśnie rozmawiałam z moim lekarzem mówił że beta piękna, a progesteron jest wartością skokowa przepisał duphaston i zastrzyk prolutex w poniedziałek mam zbadać betę, a dzisiaj i tak idę na USG. Mam nadzieję że wszytsko będzie ok.
Widać dopiero przy becie ponad 1000
Zazuu
Właśnie rozmawiałam z moim lekarzem mówił że beta piękna, a progesteron jest wartością skokowa przepisał duphaston i zastrzyk prolutex w poniedziałek mam zbadać betę, a dzisiaj i tak idę na USG. Mam nadzieję że wszytsko będzie ok.
Suplementacja duphastonu, przy krwawieniu, niskim progu i braku zbadanego przyrostu brzmi conajmniej jak bardzo nieodpowiedzialny lekarz
Moonstone
Moderator
to samo pomyślałamSuplementacja duphastonu, przy krwawieniu, niskim progu i braku zbadanego przyrostu brzmi conajmniej jak bardzo nieodpowiedzialny lekarz
aspekt
Dowiedziałaś się czegoś na wizycie?Właśnie rozmawiałam z moim lekarzem mówił że beta piękna, a progesteron jest wartością skokowa przepisał duphaston i zastrzyk prolutex w poniedziałek mam zbadać betę, a dzisiaj i tak idę na USG. Mam nadzieję że wszytsko będzie ok.
Ja bym zbadała jeszcze HCG dzisiaj (nie patrzyła na przyrost)... Byłam 3 razy w takiej sytuacji jak Ty. Raz było to poronienie, 2 razy ciąże się utrzymały
reklama
Tylko tyle że ciałko żółte widoczne na lewym jajniku z którego była owulacja na prawym jajniku niewielka torbiel. Przyczyny krwawienia nie wiadomo. CiążaDowiedziałaś się czegoś na wizycie?
Ja bym zbadała jeszcze HCG dzisiaj (nie patrzyła na przyrost)... Byłam 3 razy w takiej sytuacji jak Ty. Raz było to poronienie, 2 razy ciąże się utrzymały
Ciałko żółte widoczne w lewym jajniku z którego była owulacja , w prawym niewielka torbiel. Co do krwawienia to nie wiadomo moze byc to pozostałość z poprzedniego cyklu, a może też być poronienie. Ciąża pozamaciczna wykluczona. Mam brać duphaston w poniedziałek zrobić betę i wtedy chyba wszytsko się wyjaśni. U Ciebie tez było krwawienie?Dowiedziałaś się czegoś na wizycie?