MyszkaMiki30
Fanka BB :)
pisałaś coś innegoNie robiłam bety wcześniej, teraz pani doktor powiedziała żeby isc na badania krwi, bo nie widzi ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pisałaś coś innegoNie robiłam bety wcześniej, teraz pani doktor powiedziała żeby isc na badania krwi, bo nie widzi ciąży.
ciężko tu cokolwiek zrozumieć i myślę, że problem siedzi głębiej, ale liczę że zachowując zdrowy rozsądek zbadasz drugi raz betę i zobaczysz czy ma tendencję spadkowa (o ile ta 50 wcześniej wspomniana była prawdziwa)Nie robiłam bety wcześniej, teraz pani doktor powiedziała żeby isc na badania krwi, bo nie widzi ciąży.
Weroniko, twój wynik wskazuje na ciążę, ale jest zdecydowanie za niski, aby była to prawidłowa ciąża!Nie robiłam bety wcześniej, teraz pani doktor powiedziała żeby isc na badania krwi, bo nie widzi ciąży.
w innym wątku pisała, że nie chce dziecka i chce poronić@Weronika_21356 Jak sytuacja?