reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta hcg

N

Na58ta

Gość
Dzień dobry dziewczyny! :)
Powiedźcie mi proszę. Termin miesiączki wypada mi na piątek. Nie ukrywam, że wolałbym żeby nie przyszla:( starania były 5,6.09 cykle mam 28 dniowe. I tak myślę, czy robić betę już żeby być pewna, bo chyba coś już powinno być widać prawda? Boli mnie podbrzusze bardzo ale boję się że to na okres :( i znowu nic...

reklama
Powiedźcie mi proszę. Termin miesiączki wypada mi na piątek. Nie ukrywam, że wolałbym żeby nie przyszla:( starania były 5,6.09 cykle mam 28 dniowe. I tak myślę, czy robić betę już żeby być pewna, bo chyba coś już powinno być widać prawda? Boli mnie podbrzusze bardzo ale boję się że to na okres :( i znowu nic...

Oczywiście, że możesz sobie zrobić betę. Kto bogatemu zabroni :)

Ja np. tak zrobiłam bo i tak robiłam progesteron (według mnie 7 dni po owulacji) więc skoro i tak się kułam to bez różnicy na co

Oczywiście, że możesz sobie zrobić betę. Kto bogatemu zabroni :)

Ja np. tak zrobiłam bo i tak robiłam progesteron (według mnie 7 dni po owulacji) więc skoro i tak się kułam to bez różnicy na co
Bardziej chodziło mi o to czy wynik już będzie miarodajny czy lepiej poczekać do piątku :)

Ja robiłam ok 10-11dpo i 5 dni przed miesiączką i wyszła mi 22,68(cykle 28 dniowe)..

Ja robiłam ok 10-11dpo i 5 dni przed miesiączką i wyszła mi 22,68(cykle 28 dniowe)..
Ja też mam 28 dniowe ale nie mam potwierdzonej owulacji. Czułam jakieś kucie jajnika 8.09 ale pewności nie mam. To może jednak poczekać do piątku i terminu miesiączki. Wtedy będzie już pewny.

Te pobolewanie podbrzusza może być bardzo mylące.
Ja czułam przez 2tygodnie takie charakterystyczne pobolewanie jak na okresz i co szłam do wc , to obsesyjnie patrzyłam czy się okres nie pojawił.
A co do testu : ja np robiłam test 5dni przed okresem bo nie umiałam wytrzymać z ciekawości 🙈 i już wtedy wyszło mi, że tak, jestem w ciąży .

Ja też mam 28 dniowe ale nie mam potwierdzonej owulacji. Czułam jakieś kucie jajnika 8.09 ale pewności nie mam. To może jednak poczekać do piątku i terminu miesiączki. Wtedy będzie już pewny.
Ja zanim poszłam na betę. To zrobilam test z moczu i tam mi wyszła cieniutka kreska. A że musiałam wiedzieć czy to ciąża stąd beta.

Te pobolewanie podbrzusza może być bardzo mylące.
Ja czułam przez 2tygodnie takie charakterystyczne pobolewanie jak na okresz i co szłam do wc , to obsesyjnie patrzyłam czy się okres nie pojawił.
A co do testu : ja np robiłam test 5dni przed okresem bo nie umiałam wytrzymać z ciekawości 🙈 i już wtedy wyszło mi, że tak, jestem w ciąży .
Ja zrobilam 18.09 ale negatywny. Nie wiem kiedy dokladnie była owulacja bo jeżeli 8-9 to pewnie plemniczki nie przetrwały od 6.09. Naczytałam się ze dziewczynom już wychodzi i się podłamałam, że znowu nic :( boli m i brzuch identycznie jak na okres, piersi też. Czyli znowu nic eh :(

reklama
Do góry