reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta Hcg

reklama
Trochę dziwnie. Bo może nie słuchać bicia serca tak wcześnie ale widać zwykle bijące serduszko taka migoczącą plamka jakby. A jednocześnie mówi że jest ok, to ciekawe o co mu chodziło z tym sercem. Nie dziwię się że się zastanawiasz teraz. Szkoda, że nie dopytalas. Jeżeli masz możliwość umów się do innego lekarza jeszcze na szybko to się upewnisz o co chodzi. Z drugiej strony jak lekarz mówi że rozwija się prawidłowo to chyba też wie co mówi 🙂🤞

a zlecił badania krwi? założył kartę ciąży? Cokolwiek zrobił?
Akurat ja kartę ciąży miałam założoną dopiero chyba w 12 tygodniu a byłam na wizytach od 5 tygodnia, więc to można chyba trochę później w razie co zrobic, ale fakt, badania krwi od razu zlecali. Strasznie dziwna sytuację ma autorka. Nie ufalabym temu lekarzowi jeśli to faktycznie wszystko tak wygląda i poszłabym do innego.

Akurat ja kartę ciąży miałam założoną dopiero chyba w 12 tygodniu a byłam na wizytach od 5 tygodnia, więc to można chyba trochę później w razie co zrobic, ale fakt, badania krwi od razu zlecali. Strasznie dziwna sytuację ma autorka. Nie ufalabym temu lekarzowi jeśli to faktycznie wszystko tak wygląda i poszłabym do innego.
Tak, tak oczywiście można ją założyć później, ale widać ten lekarz nie zrobił i nie powiedział nic 😤
Od razu poszłabym do innego lekarza z lepszym sprzętem i ogólnie, żeby cokolwiek się dowiedzieć. Nie widzi czynności serca i tyle. No dziwne bardzo

reklama
Do góry