Robilam dzisiaj.. w poniedziałek będzie 48 godzinHah, moja głowa intensywnie wmawiała mi, ze poniedzialek.
Ale jak zrobisz w poniedziałek, to będziesz mieć przyrost po 72h i on też będzie miarodajny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robilam dzisiaj.. w poniedziałek będzie 48 godzinHah, moja głowa intensywnie wmawiała mi, ze poniedzialek.
Ale jak zrobisz w poniedziałek, to będziesz mieć przyrost po 72h i on też będzie miarodajny
Noooo to idź zrob w poniedziałekRobilam dzisiaj.. w poniedziałek będzie 48 godzin
Pojde. Trzymajcie za mnie kciuki. Tak bardzo bym chciała , żeby tym razem się udało..Noooo to idź zrob w poniedziałek
Tak.Beta hcg 2.03 - 54.94
Beta hcg 4.03 - 181.67
Czy jest to dobry wzrost ?
Owszem sprawdzałam.. I według kalkulatora wydaje się za duży..Tak.
PS. W googlu są kalkulatory hcg
Minimum 66%Według kalkulatora aż 2
Owszem sprawdzałam.. I według kalkulatora wydaje się za duży..
Ktory kalkulator napisał, ze za duży?Według kalkulatora aż 2
Owszem sprawdzałam.. I według kalkulatora wydaje się za duży..
Myslalam że przedział jest między 66a77 dlatego się wystraszyłam..Minimum 66%
Górnej granicy nie ma więc jak za duży?
Gdzie ty to wyczytałaś?Myslalam że przedział jest między 66a77 dlatego się wystraszyłam..