Jeśli tak długo się u Ciebie czeka na wizytę,, to może od razu umów się na USG I trymestru, które trzeba wykonać max do 13+6tc, a jest najważniejszym badaniem w całej ciąży…Niestety ale tak bo czekam 3 tydzień na wizytę . a szybciej nie zwrocilam uwagi na brak miesiączki . a co do beta HCG to robilam sama bez zlecenia od lekarza żeby sprawdzić czy wzrasta
reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży zanim się doczekałam wizyty u lekarza zdążyłam poronic. Kolejnym razem więc, dzwoniąc żeby się zapisać, powiedziałam że jestem po poronieniu i chcę potwierdzić ciążę - termin byl bardzo szybko. Spróbuj też u siebie, powinni cię wcisnąć...
karolina.sobkowicz92@gmai
Początkująca w BB
Byłam dzisiaj na USG i płód rozwija sie prawidłowo badania prawidłowo ale nie wykrtlywa się bicia serca ... Nie wiem czy mam czekać czu co robić ?W pierwszej ciąży zanim się doczekałam wizyty u lekarza zdążyłam poronic. Kolejnym razem więc, dzwoniąc żeby się zapisać, powiedziałam że jestem po poronieniu i chcę potwierdzić ciążę - termin byl bardzo szybko. Spróbuj też u siebie, powinni cię wcisnąć...
Justyna3210
A co powiedział lekarz?Byłam dzisiaj na USG i płód rozwija sie prawidłowo badania prawidłowo ale nie wykrtlywa się bicia serca ... Nie wiem czy mam czekać czu co robić ?
Początkująca w BB
Pół
Nic konkretnego ze płód rozwija się prawidłowo beta HCG w normie ale nie wykrywa bicia serca tyle powiedział i nie wiem co.mam o tym myślećA co powiedział lekarz?
Moonstone
Moderator
W jakim sensie nie wykrywa się bicia serca? Miałaś robiony dopler?Byłam dzisiaj na USG i płód rozwija sie prawidłowo badania prawidłowo ale nie wykrtlywa się bicia serca ... Nie wiem czy mam czekać czu co robić ?
Początkująca w BB
USG dopochwoweW jakim sensie nie wykrywa się bicia serca? Miałaś robiony dopler?
Moonstone
Moderator
Inaczej. Czy na tym usg dopochwowym w ogole sprawdzał bicie serca czy powidzial, ze na tym etapie się tego nie wykonuje?USG dopochwowe
pietraczkaa
USG dopochwowe
A na jakim etapie jest ciążą ? ok 9 tygodnia?
reklama
Początkująca w BB
No właśnie zrobił tylko to USG i powiedział ze nie wykrywa bicia serca i to było wszystko ani wielkości płodu nic nie podał więcejInaczej. Czy na tym usg dopochwowym w ogole sprawdzał bicie serca czy powidzial, ze na tym etapie się tego nie wykonuje?