reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta HCG w 5 tygodniu i brak zarodka w usg

Po moich obliczeniach wychodzi mi ze to 4 tydz . gin ma swoje wyliczenia i mimo ze ostatnia @mialam 11.12. To dopiero po dwoch tyg i pol widzialam sie z moim partnerem wiec chyba bardziej wiem ale on nie chcial sluchac i liczyl swoje ...nigdy nie mialam miesiaczek regularnych wiec ciaza napewno jest mlodsza niz on mi wyliczal tydz temu ...Czekam do jutra i zobaczymy napewno napisze co wyszlo na badaniu ...pozdrawiam Was cieplo i bardzooo bardzooo dziekuje Majorcia dodalas mi otuchy bo juz przyznaje ze mimo ze staram sie nie myslec to zaprzata mi to glowe bo tak bardzo pragne aby bylo z dzidzia wszystko w pozadku tyle juz zla mnie spotkalo ....dziekuje i do uslyszenia ❤❤

reklama
Tacy są lekarze z tego co piszesz to jesteś w 39 dniu cyklu najpewniej zaszłas w ciąże około 18 dnia cyklu więc jest wszystko ok też zależy kiedy doszło do zagniezdzenia zarodka zwykle jest to okolo9 dnia od zapłodnienia ale bywa i w 12 dniu od zapłodnienia i dopiero wtedy zaczyna wytwarzać się beta hcg Prawidłowy wzrost to 66 % co drugi dzień a u Ciebie jest 105 % więc sama widzisz

Dziekuje kochana ...nawet nie wiesz ile dodalas mi otuchy i spokoju ...jutro na 15 sta mam wizyte objecuje ze poinformuje co i jak u mnie ...jestem teraz dobrej mysli ...pozdrawiam cieplutko Ania no i prosze trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze ❤

Wlasnie wracam od Gina zobaczyl w koncu pęcherzyk. No wiedzialam powiedzial ze narazie sam pecherzyk i wyliczyl ze to 4/5 tydz. Mam byc u niego 25 go czy poszlo do przodu. W koncu zasne spokojniejsza.

reklama
Jeżeli byś się trochę niepokoila to zrób beta hcg i oblicz są specjalne kalkulatory i będziesz wiedzieć bez usg jak rozwija się ciąża Anula I ciesz się ciążą to niepowtarzalne chwile

Ostatnia edycja:
Do góry