reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta Hcg 5dpo

Marszala

Zaciekawiona BB
Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy
13 grudnia straciłam ciąże w 8 tygodniu
12 stycznia pierwsza miesiączka po poronieniu , równo w 14 dniu cyklu owulacja ( byłam na wizycie u gina potwierdził pęcherzyk grafa 29mm gotowy do pęknięcia ) Cykle mam 28 dniowe
Przytulanko było 4 dni przed i 3 dni po owulacji ponieważ chcieliśmy zaczekać chwile przed kolejna ciąża .
Dziś 19dc , objawy jak w poprzedniej ciąży ( mdłości czułość na wszelkie zapachy ból w podbrzuszu wzdęcia i parcie na pęcherz )w ktorej testy pozytywne były już 5 dni przed miesiączka , test strumieniowy z cieniem kreski a beta z dziś z krwi to 3,69
Czy to możliwe zeby tak szybko zaczęła sie wytwarzać ? Zazwyczaj gdy ciąży nie było wynik był mniejszy niż 0,1 ….
Bede wdzięczna za opinie z Waszych doświadczeń
P.s. Mam nadzieje ze wszystko w miarę logicznie opisałam bo trzęsę się wewnętrznie jak galareta 😅

reklama
reklama
Tak bo czuje się okropnie tak jak podczas ostatniej ciąży . Tak robię ponieważ po ostatniej stracie jestem w depresji i biore leki psychotropowe . Troche więcej życzliwość mniej złośliwości
To nie jest zlosliwosc . Jesli masz problemy z depresja I nie potrafisz sie pogodzic ze strata to niestety zadna odpowiedz na forum cie tu nie zadowoli

Ty mi teraz próbujesz wkręcić, że masz objawy ciążowe, gdzie w tak wczesnym etapie nie jest to możliwe. To występuje później. Na poczatku tkliwość piersi i zmeczenie jak już coś. Ale jesli twoja beta jest poniżej 5 tak jak możesz mieć mdłości od ciąży? Na litość.... objawy twoje sa od zblizajacej sie @ bądź podwyższonego proga.
A ty mi chcesz powiedzieć ze w poprzedniej ciąży nie miałam objawów tylko wymiotowałam bo sobie wkręciłam tak? Ej serio uważasz ze każda ciąża przebiega tak samo ze każdy ma tak jak ty ? Jezu ile tu jest jadu w was … koszmar. Prosiłam o komentarze dziewczyny którym coś podobnego się przytrafiło . Jeśli nie masz podobie histpri to co robisz tym wątku . Szukasz upustu dla emocji czy jak?

A ty mi chcesz powiedzieć ze w poprzedniej ciąży nie miałam objawów tylko wymiotowałam bo sobie wkręciłam tak? Ej serio uważasz ze każda ciąża przebiega tak samo ze każdy ma tak jak ty ? Jezu ile tu jest jadu w was … koszmar. Prosiłam o komentarze dziewczyny którym coś podobnego się przytrafiło . Jeśli nie masz podobie histpri to co robisz tym wątku . Szukasz upustu dla emocji czy jak?

Zbastuj trochę, bo przeginasz dziewczyno.
Zacznij leczenie depresji i Tobie polecam mniej jadu, gdyż nie ma mozliwosci,abys w tym momencie miala objawy 5dpo. A jak boli cie, ze sie wypowiadam to wyobraź sobie, ze mam prawo.

reklama
Do góry