Patrycja35
Fanka BB :)
Witam..dzis bylam na usg..pecherzyk jest..cialko żółte tez..nie widac zarodka..kolejne usg za tydzien...czy ktoras z Was tez tak miala? Pojawil sie zarodek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujemyKochana gratuluje, rośnijcie zdrowo
I co na to lekarz? Moze sie jeszcze pojawić serduszko?Identycznie jak u mnie. Beta 35 tys jest pęcherzyk i ciałko żółte. U mnie był 5t+4d i zarodka nie było. Wczoraj byłam na usg jest z pęcherzyka faktyczny wiek ciąży 6 tyg równo jest zarodek 6 mm ale nie ma serduszka
Mam kolejne usg za tydzień w poniedzialek. Może się pojawić ale jest na to mała szansa jeśli nie to we wtorek będę miała zabiegI co na to lekarz? Moze sie jeszcze pojawić serduszko?
Jak tylko sie dowiesz daj znac.. trzymam mocno kciuki, zeby serduszko sie pojawiło.Mam kolejne usg za tydzień w poniedzialek. Może się pojawić ale jest na to mała szansa jeśli nie to we wtorek będę miała zabieg
Dziekuje Ci bardzo Ciężko mi jest bo to moja druga ciąża już i pierwsza skończyła się dokładnie tak samoJak tylko sie dowiesz daj znac.. trzymam mocno kciuki, zeby serduszko sie pojawiło.
A co na to lekarz? Czy jest jakies uzasadnienie czemu tak sie dzieje? Kompletnie sie na tym nie znam i sie zastanawiam czym to moze byc spowodowaneDziekuje Ci bardzo Ciężko mi jest bo to moja druga ciąża już i pierwsza skończyła się dokładnie tak samo
Narazie nie wiadomo Jeśli tym razem się nie uda będziemy robić sobie z narzeczonym badania genetyczneA co na to lekarz? Czy jest jakies uzasadnienie czemu tak sie dzieje? Kompletnie sie na tym nie znam i sie zastanawiam czym to moze byc spowodowane
No pewnie, ze zróbcie. Będzie dobrze, uda wam sie jestem tego pewna .Narazie nie wiadomo Jeśli tym razem się nie uda będziemy robić sobie z narzeczonym badania genetyczne
Byłam dziś i powiedziała to samoNo pewnie, ze zróbcie. Będzie dobrze, uda wam sie jestem tego pewna .
Tak sobie myśle, moze idź jeszzcze do innego lekarza, zeby sie upewnić w 100%, ze nie ma serduszka.