Patrycja35
Fanka BB :)
Witam..dzis bylam na usg..pecherzyk jest..cialko żółte tez..nie widac zarodka..kolejne usg za tydzien...czy ktoras z Was tez tak miala? Pojawil sie zarodek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujemyKochana gratuluje, rośnijcie zdrowo
Dzis sporo czytalam i nawet w 8 tyg może sie pokazac..badzmy dobrej mysli:*..a masz obolale piersi i objawy jakies?Identycznie jak u mnie. Beta 35 tys jest pęcherzyk i ciałko żółte. U mnie był 5t+4d i zarodka nie było. Wczoraj byłam na usg jest z pęcherzyka faktyczny wiek ciąży 6 tyg równo jest zarodek 6 mm ale nie ma serduszka
Z moich obliczen 5tydz+5dni..na usg 6 tydz...to wczesnie jeszcze..ja ide w srode na usg..zobaczymy..a za dwa dni na druga bete..lekarz kazal zrobic bysmy zobaczyli na czym stoimyDzis sporo czytalam i nawet w 8 tyg może sie pokazac..badzmy dobrej mysli:*..a masz obolale piersi i objawy jakies?
A robiłaś 2 bete?Identycznie jak u mnie. Beta 35 tys jest pęcherzyk i ciałko żółte. U mnie był 5t+4d i zarodka nie było. Wczoraj byłam na usg jest z pęcherzyka faktyczny wiek ciąży 6 tyg równo jest zarodek 6 mm ale nie ma serduszka
To już była moja 4 beta ale kolejnej po tej 35 tys nie robiłamA robiłaś 2 bete?
A objawy masz?To już była moja 4 beta ale kolejnej po tej 35 tys nie robiłam
Wszystkie. Bóle głowy, mdli mnie cały dzień, wieczorem wymioty spała bym ciągle i ból piersi taki że nie mogę spać na brzuchu a jak u Ciebie?A objawy masz?
Dzis sie lekarz pytal....cycki bolaWszystkie. Bóle głowy, mdli mnie cały dzień, wieczorem wymioty spała bym ciągle i ból piersi taki że nie mogę spać na brzuchu a jak u Ciebie?
Wszystkie. Bóle głowy, mdli mnie cały dzień, wieczorem wymioty spała bym ciągle i ból piersi taki że nie mogę spać na brzuchu a jak u Ciebie?
Mam nadzieje ze się to u nas dobrze skończy. To twoja pierwsza ciąża?Dzis sie lekarz pytal....cycki bola
Dzis sie lekarz pytal czy cycki bola..tak ze nawet mi ciezko stanik zdjac..ja mowie ze tak..on ze bardzo dobrze...mdli mnie caly czas śpię...to dobre objawyDzis sie lekarz pytal....cycki bola
Moja 3..kiedys nie robilo sie tych bet...nie czytalo w necie..i naprawde..o wiele mniej stresu było...z wczesniejszymi nie mialam problemow...a przed ta mialam ciaze biochemiczna...ale.lekarz mi mowil....ciezej jest zajsc i donosic przez zatrute srodowisko i chemię w jedzeniu...poczekamy tydzien i zobaczysz...bedzie dobrze❤Mam nadzieje ze się to u nas dobrze skończy. To twoja pierwsza ciąża?