Patrycja35
Fanka BB :)
Witam..dzis bylam na usg..pecherzyk jest..cialko żółte tez..nie widac zarodka..kolejne usg za tydzien...czy ktoras z Was tez tak miala? Pojawil sie zarodek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujemyKochana gratuluje, rośnijcie zdrowo
Hej, jak tam u Ciebie? Byłaś na usg?.No jasne trzeba mieć nadzieje ❤ u mnie zarodek ma 6 mm jest już powinno być serduszko pomimo tego ile jest tygodni więc to dla mnie ostatni tydzień
Jak u Ciebie ?W czwartek ide na 2 bete i w srode na usg..z moich obliczen bedzie to 6tydz+5 z usg 7 tydz..dzis gadalam z kolezanka...8 tygodnia pokazal sie zarodek z serduszkiem....mma jeszcze jedna wizyte 2 sierobua2...to bedzie 8 tydz...zobaczymy..najpierw w srode i ewentualnie tego 2 sierpnia..narazie czekam....i mam nadzieje
Hej kochana..ide w srode o 13 na usg.to.dam znac..obecnie doszły nudności i zmęczenie❤Jak u Ciebie ?
W srode ide a Ty? Bylas??Hej, jak tam u Ciebie? Byłaś na usg?.
No to świetne objawy dobrze wróżą daj koniecznie znać ,ale czuję że będzie dobrzeHej kochana..ide w srode o 13 na usg.to.dam znac..obecnie doszły nudności i zmęczenie❤
To chyba nie do mnie pytanie . Trzymam za Ciebie kciuki, daj znac jak bedziesz po.W srode ide a Ty? Bylas??
Ahh no tak..wybacz☺To chyba nie do mnie pytanie . Trzymam za Ciebie kciuki, daj znac jak bedziesz po.
Napisałam do mała.czarna bo miała byc dzisiaj na usg
Nic sie nie stało, oczywiście czekam tez na wiadomość od CiebieAhh no tak..wybacz☺