reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Będę tatą!

ciekawe co mój wymysli...póki co czekamy zostały 2 miesiące na rozwiązanie się hihi na pewno będą kwiatki...i już sie mężus zdeklarował, że pokoik dokonczy dla córeczki:-)

reklama
witam wszystkich jestem przyszłym tatusiem maleństwo urodzi się pod koniec września
proszę was o rady to dla mnie bardzo ważne

hym... moj chlopak od sowjej mamy sie dowiedzila ze prezent powinien byc i nawet wspomnial mi o tym ale na wspominaniu sie skonczylo jakos sie nidgy specialnie nie kwapi zeby zrobic jakis prezencik :-p

Niestety u większości panów, których znam, kończy sie na wspominaniu:(
Dlatego panowie, chylę głowy:)
Ja niestety nie mam co liczyć na takie gesty:(
Powodzenia tatusiowie i mamusie:)

przeczytałam to i normalnie aż się wzruszyłam telesfor powinien dawać praktyki niektórym tauśkom a ja zaraz skoczyłam do drugiego pokoju i wyliczyłam ,że nie dostałam prezentu ani za urodzenie - wtedy mój m wziął urlop tylko ze nic nie pomagał bo jak mówił zmęczył się porodem rodzinnym :-D - za pierwszy ząbek tez nic ostatnio to w ogóle o wszystkimzapomina nasza rocznica , dzień kobiet nawet:wściekła/y:
więc mu zrobiłam przed chwila listę ile prezentów mi wisi :-D:-D:-D

Telesfor Ty chyba jesteś z Wenus :tak::tak::tak:

reklama
no mój mi niby obiecał prezent na narodziny, zobczymy co z tego bedzie, rocznice obiecuje zawsze i zapomina..inneokazje tak samo, więc... ja tam za bardzo nie chce nawet sie nastawiac....

TELESFOR jestem w szoku, wzruszyłam sie jak to czytłam, jaki jesteś kochany dla swojej kobiety, chyba każda z nas marzy o takim facecie:sorry2::sorry2:

pozdrawiam:tak:

Do góry