reklama
Nel331
Fanka BB :)
No owszem plamienie występuje, u wielu kobiet tak zaczyna się okres. Po prostu nikt nie rozumie gdzie leży problem ?Rozumiem, ze w twoim przeświadczeniu coś takiego jak plamienie nie występuje? Po to istnieją fora by rozwiewać swoje wątpliwości jeżeli ktoś jest "świeży" w temacie. Więcej empatii i mniej jadu na przyszłość. Miłego dnia
Zazuu
Rozumiem, ze w twoim przeświadczeniu coś takiego jak plamienie nie występuje? Po to istnieją fora by rozwiewać swoje wątpliwości jeżeli ktoś jest "świeży" w temacie. Więcej empatii i mniej jadu na przyszłość. Miłego dnia
Ale jakiego jadu?zapytałaś czy któraś z nad miała w terminie niską temperature, negatywny test i krwawienie. No miałam. Tak zaczyna się okres.
Staram się od dawna i od dawna mierze temperature i obserwuję cykl no i zawsze jest to oktes
Viki5588
Aktywna w BB
Napisanie tej rzeczy na dwa różne sposoby robi różnicę.Ale jakiego jadu?zapytałaś czy któraś z nad miała w terminie niską temperature, negatywny test i krwawienie. No miałam. Tak zaczyna się okres.
Staram się od dawna i od dawna mierze temperature i obserwuję cykl no i zawsze jest to oktes
Zazuu
Napisanie tej rzeczy na dwa różne sposoby robi różnicę.
Moze powinnaś precyzyjnie określić o co Ci chodzi. Bo Twoje pytanie brzmi jakbyś chciała wiedzieć czy któraś z nas miała okres
Viki5588
Aktywna w BB
Chodziło o sytuację kiedy ktoś z Was pomimo braku pozytywnego testu w dniu miesiączki i obniżeniu temperatury + plamienie jednak był w ciąży. Trochę czytałam o tym na innych forach, że takie sytuację się zdarzają, a test pozytywny wychodzi nawet w 38dc..Moze powinnaś precyzyjnie określić o co Ci chodzi. Bo Twoje pytanie brzmi jakbyś chciała wiedzieć czy któraś z nas miała okres
Kinnia95
Mi plamienia rozkręcały okres. Test negatywny w dniu miesiączki przeważnie jest wiarygodny. Chyba że miałaś opóźnienia owulacji. Ale jeśli to nie daje Ci spokoju to zrób betę.Chodziło o sytuację kiedy ktoś z Was pomimo braku pozytywnego testu w dniu miesiączki i obniżeniu temperatury + plamienie jednak był w ciąży. Trochę czytałam o tym na innych forach, że takie sytuację się zdarzają, a test pozytywny wychodzi nawet w 38dc..
Viki5588
Aktywna w BB
Tak zrobię, chociaż za pewne jest tak jak wszyscy opisują, dzięki za odpowiedź.Mi plamienia rozkręcały okres. Test negatywny w dniu miesiączki przeważnie jest wiarygodny. Chyba że miałaś opóźnienia owulacji. Ale jeśli to nie daje Ci spokoju to zrób betę.
Zazuu
Chodziło o sytuację kiedy ktoś z Was pomimo braku pozytywnego testu w dniu miesiączki i obniżeniu temperatury + plamienie jednak był w ciąży. Trochę czytałam o tym na innych forach, że takie sytuację się zdarzają, a test pozytywny wychodzi nawet w 38dc..
Mi test wyszedł pozytywny i w 45 dc ale to dlatego, że owulacja była w 35 dc. Więc żeby wiedzieć kiedy zrobić test trzeba wiedzieć kiedy na pewno była owulacja.
Natomiast nigdy mi się nie zdarzyło, żeby temperatura mi tak spadła i była ciąża
reklama
Lady Loka
Jak komuś wychodzi test negatywny w 38dc to oznacza, że owulacja się przesunęła. A nie to, że ciąża była, tylko testy jej nie wykryły. Bo jakbys Ty miała tak wczesną ciążę, że nie wykrywałby jej test, to nie miałabyś też jeszcze żadnych jej objawów.Chodziło o sytuację kiedy ktoś z Was pomimo braku pozytywnego testu w dniu miesiączki i obniżeniu temperatury + plamienie jednak był w ciąży. Trochę czytałam o tym na innych forach, że takie sytuację się zdarzają, a test pozytywny wychodzi nawet w 38dc..
Podziel się: