reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Będę tatą!

Tak są, są
My ojcowie też mamy ludzkie odruchy, choć nie zawsze takie jakie są od nas oczekiwane, ale większość z nas się naprawdę stara.

reklama
Tak są, są
My ojcowie też mamy ludzkie odruchy, choć nie zawsze takie jakie są od nas oczekiwane, ale większość z nas się naprawdę stara.
i dlatego mówi się, że kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa;-)ale naprawdę się postarałeś, a najbardziej zaimponowało mnie to, że nie krępowałeś się zapytać dziewczyn co zrobić, żeby sprawić żonie jak największą niespodziankę. A poza tym bardzo was mężczyzn lubię, i wiem,że w większości bardzo się staracie, :tak:

Eeeee tam nagroda dla zony. Żeby było dziecko to Tatuś też musiał sie postarać i dla niego też nalezy się nagroda - np. zgrzewka piwa i nowe baterie do pilota :p

Eeeee tam nagroda dla zony. Żeby było dziecko to Tatuś też musiał sie postarać i dla niego też nalezy się nagroda - np. zgrzewka piwa i nowe baterie do pilota :p

No fakt. Podejrzewam że wszyscy tatusiowie wspólnie z kolegami nieźle się z okazji narodzin nagradzają:-D

Hihi.......tylko poczęcie dziecka raczej jest bardzo przyjemne - w czym bierze udzial tatus......ale wydawanie na swiat odczuwa juz tylko mamusia :-D;-):-D;-)

A moj M wcale sie z kolegami nie nagradzal - tyle ze on ogolnie malo "alkoholowy" :-p

Hihi.......tylko poczęcie dziecka raczej jest bardzo przyjemne - w czym bierze udzial tatus......ale wydawanie na swiat odczuwa juz tylko mamusia :-D;-):-D;-)

A moj M wcale sie z kolegami nie nagradzal - tyle ze on ogolnie malo "alkoholowy" :-p
oj. mój K nagradzał się, oj nagradzał..:-D:-D:-D:-D:-D z tym, że miał przepustkę na czas, gdy my byłyśmy w szpitalu i po naszym powrocie był koniec "nagrody";-)

reklama
Sprawa ma sie rozwiazac w marcu 2009r. Oby wszystko poszlo jak najlepiej i zeby male bylo zdrowe :)
Z innych zmartwien, ktorych mam mnustwo w zwiazku ze zmiana statusu zyciowego, jednym z najpowazniejszych jest to ze moja ukochana nie ma pracy obecnie i glowkujemy, jakby zrobic zeby dostala macierzynski urlop...
Tu opisalem sprawe dokladnie. Poradzcie cos prosze.
Z gory dziekuje.

Do góry