reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Będę tatą!

Tak są, są
My ojcowie też mamy ludzkie odruchy, choć nie zawsze takie jakie są od nas oczekiwane, ale większość z nas się naprawdę stara.

reklama
Tak są, są
My ojcowie też mamy ludzkie odruchy, choć nie zawsze takie jakie są od nas oczekiwane, ale większość z nas się naprawdę stara.
i dlatego mówi się, że kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa;-)ale naprawdę się postarałeś, a najbardziej zaimponowało mnie to, że nie krępowałeś się zapytać dziewczyn co zrobić, żeby sprawić żonie jak największą niespodziankę. A poza tym bardzo was mężczyzn lubię, i wiem,że w większości bardzo się staracie, :tak:

Eeeee tam nagroda dla zony. Żeby było dziecko to Tatuś też musiał sie postarać i dla niego też nalezy się nagroda - np. zgrzewka piwa i nowe baterie do pilota :p

Eeeee tam nagroda dla zony. Żeby było dziecko to Tatuś też musiał sie postarać i dla niego też nalezy się nagroda - np. zgrzewka piwa i nowe baterie do pilota :p

No fakt. Podejrzewam że wszyscy tatusiowie wspólnie z kolegami nieźle się z okazji narodzin nagradzają:-D

Hihi.......tylko poczęcie dziecka raczej jest bardzo przyjemne - w czym bierze udzial tatus......ale wydawanie na swiat odczuwa juz tylko mamusia :-D;-):-D;-)

A moj M wcale sie z kolegami nie nagradzal - tyle ze on ogolnie malo "alkoholowy" :-p

Hihi.......tylko poczęcie dziecka raczej jest bardzo przyjemne - w czym bierze udzial tatus......ale wydawanie na swiat odczuwa juz tylko mamusia :-D;-):-D;-)

A moj M wcale sie z kolegami nie nagradzal - tyle ze on ogolnie malo "alkoholowy" :-p
oj. mój K nagradzał się, oj nagradzał..:-D:-D:-D:-D:-D z tym, że miał przepustkę na czas, gdy my byłyśmy w szpitalu i po naszym powrocie był koniec "nagrody";-)

reklama
Sprawa ma sie rozwiazac w marcu 2009r. Oby wszystko poszlo jak najlepiej i zeby male bylo zdrowe :)
Z innych zmartwien, ktorych mam mnustwo w zwiazku ze zmiana statusu zyciowego, jednym z najpowazniejszych jest to ze moja ukochana nie ma pracy obecnie i glowkujemy, jakby zrobic zeby dostala macierzynski urlop...
Tu opisalem sprawe dokladnie. Poradzcie cos prosze.
Z gory dziekuje.

Do góry