reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Będę tatą!

Gratuluje ! :-)
Co do sprawy to chyba trzeba mieć wielkie szczęście by dostać prace będąc w ciąży :sorry2:
Nie chce się wymądrzać ale najpierw powinna poszukać pracy na umowe na czas nieokreślony a później zaciążać,ale wiem ,że to może być teoria a praktyka może okazać się inna.;-):tak:
He he ja tak zrobiłam.Znalazłam prace i po 5 miesiacach byłam już w ciąży :rofl2:
W każdym bądz razie życze powodzenia w szukaniu i szczęśliwej ciąży.:-)

reklama
Witam serdecznie, jestem tutaj nowy i mam zapytanie odnosnie jakijs dobrej stronki dla przyszlych tatusiow. Widze ze tutaj jest ciekawie ale stronka bardziej skierowana jest chyba jednak do naszych zonek.

Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc! (-;

hmm... zerknij na adres w stopce ;)
To dopiero miesiąc od kiedy wystartowaliśmy więc strona jest nadal "szlifowana". Jednak z dnia na dzień powiększamy dostępne materiały i testy ;) Zapraszam (również do współpracy dla zainteresowanych)

czytam i oczom nie wierze! Naprawde super z Ciebie facet TELESFOR.
My jeszcze nie mamy dziecka i musze powiedziec, ze moj maz jest ogolnie bardzo dobry, pomaga mi w domu i naprawde narzekac nie moge.

Ale watpie zeby byl taki kreatywny po porodzie..... ;-)

super telesfor! podziwiam. I rowniez najbardziej zaimponowalo mi, ze zapytales na forum!

Ja jeszcze nie mam dziecka ale moj mąż wie gdzie i po co ma się udac po porodzie:-D
Moja mama miała nas 3-3 córy!jak się rodzily to tata kupowal pierscionek!teraz kiedy juz mamy nie ma, kazda wzieła ten ktory przypadał na nią:tak:bardzo fajnie i niesamowita pamiątka:tak::-)
bizuteria to dobry pomysl:tak:
a ze maluch największym prezętem, to wiadomo :tak:

Z przyjemnością mogę zakomunikować, że w naszym mieście przyszli tatusiowie już wkrótce będą mogli liczyć na wsparcie. Już na wiosnę ruszają w Łodzi warsztaty "Szkoła świadomych ojców".

reklama
to ja tez sie "pochwale" jakie prezenty dostalam od M.... a wiec z nagród rzeczowych - Laktator a z takich praktycznych to.... M zamieszkal z nami jak Jasiek mial praiw 2 miesiace... pojawial sie na 10 minut, czasem na godzinke i zmykal... ;-(
teraz pracoholik pewnie tez mnie takim prezentem uraczy....

Do góry