reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej ja to nie mam weny wcale. Martwię się ciągle...mamy leki dla męża na receptę. Za trzy miesiące powtórka badania nasienia i inseminacja na stymulowanym cyklu. Jeśli się poprawi oczywiście a ja jakoś nie mam nadziei...raczej nastawiam się że będzie gorzej i nic z tego.
Karola jeśli się boisz o maluszka to zostan ale zawsze mozesz się wypisać na własne żądanie bo co to za różnica że będziesz leżeć w szpitalu czy w domu a najlepszy lek to leżenie.
Jugo trzymam kciuki za bliźniaki.

Z torbiela raczej nie. Coś mi sie tam odklejac zaczynało i to stąd to plamienie. Gdybym to sobie zlekcewazyla to mogłabym z innego powodu leżeć ma sali...
A nie mialas moze krwiaka w macicy ? ja mialam w pierwszej i drugiej ciazy na poczatku pozniej znikaly ale plamienia sie mogly pojawiac do puki nie zniknal

Tynka kochana musisz być dobrej myśli. Jesteście na początku drogi w każdej chwili może Wam się udać. Postarajcie się wypocząć przez święta. Odetchnąć od tego wszystkiego. Życzę Wam jak najlepiej :* nie poddawajcie się

Kruczyca pytałam gina czy z takimi wynikami jak teraz mamy szansę na naturalna ciążę powiedział że nie chce nam odbierać nadziei ale szanse są nikłe. Nawet na inseminacje to nasienie się nie nadaje i musi brać leki.

Karola, przykro mi że musisz leżeć w szpitalu, ale jak trzeba to co zrobić. Żeby tylko z fasolka było wszystko dobrze :)

Bum taki pomocnik by się przydał ;)

Ja zaraz będę piekła sernik :)
Miłego piątku dziewczyny :)

reklama
Tynka wiesz ze w tej kwestii nie ma pewności że wam się nie uda. Lekarze nie takie przypadki puścili na straty i jednak się udało. Nie poddawajcie się

Do góry