reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tęczowa tak jak mowisz, zdrowie fasoli najważniejsze. Tak mi sue wydawało wlasnie, ze po sterydach sie puchnie, ale to jest przejściowe pewnie co? ;)
Prawidłowo z tym lekarzem, ja kurde nie potrafię tak, taka pipa chyba jestem :/
Jugo ja dzis tez załatany cały dzien, nie wiem w co łapy wsadzić [emoji15]
Jutro pieczenie, zakupy, chyba sie rozdwoje [emoji12][emoji52]
Bum super koszyk, dawaj kinderka [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
niestety po sterydach problem ze schudnięciem jest większy niż normalnie, ale co tam!

reklama
Witam

Karola dobrze ze sytuacja opanowana!:) i super jak juz jest serduszko;)

Nessi kochana jak sie czujesz? Pojechalas do tej swojej starej ginki?

Milego dnia!

Jugoslawa jeszcze dzis idw na nocke:/
Musze dzia swieconke przygotowac...
U mnie pojawil sie plodny sluz to oznacza ze od dzis mam duze szanse?;)
Niby takie proste ale wole zapytac heh

Karola cudowne wieści z rana :) gratuluje [emoji7] przynajmniej Święta spędzisz w pozytywnym nastroju, bo kurczaczek ładnie sie wykluł :)
Julia w takim razie juz sie zaczął okres płodny, a który dzis dc i na kiedy wypada owu? Możecie powili zacząć działać, bo w dobrej jakości śluzie i sprawne plemniczki mogą nawet do 5 dni przezyc podobno ;)
Miłego pracowitego dnia dziewczyny :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek dzis jest 19dc, owu niby jutro pojutrze niewiem sama hihi;) w kazdym badz razie pani doktor kazala sie starac dzis i jutro;) bo w niedziele mowila ze bedzie za pozno:)

Ide spac dobranoc:)

Dzien dobry ! :)

karola no pięknie !
Słyszałaś jak ładnie biło ? :)

Julia dobranoc ;)

A ja wstaje i zbieram siły na resztę dnia :D

Hej dziewczyny :) Karola ah Cię straszy od samego początku a nas przy okazji. Dobrze ze wszystko w porządku :)
Jula trzymam kciuki za święta, nie ma bata żeby zajączek was ominął, śluz płodnych można szaleć :)
Bum jak tam zdrówko Twoje i małej :) wiosna idzie nie ma co chorować :)

Kochane przesyłam Wam pomoc na dziś. Jak już umylyscie okna... To nic, możecie zabrudzeń znowu :)

Załączniki

• 1458895863335.jpg
    1458895863335.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Kurczyca a dziękuję z małą miałam dziś zawitać lekarza ale widać wczorajszy spacer na nocha jej dobrze zrobił i katar znikł nawet ten gęsty , a ja też już ok :)
Ooo takiego Pana to chcę na dziś by gotował , piekł za mnie :D

Do góry