reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

azylek: przepis bardzo prosty: rozmrażasz truskawki (ze świeżymi można pominąć :D ), gotujesz ulubiony makaron (u nas zwykle świderki albo kokardki), truskawki miażdżę tłuczkiem do ziemniaków (można też zblendować, ale ja lubię czuć kawałki truskawek). Do truskawek można dodać np. ziarenka wanilii, cukier, trochę soku z cytryny, co kto lubi. Na talerz wykładam makaron i na wierzch daję pulpę truskawkową. A czasem dodaję jeszcze łyżkę śmietany/jogurtu na wierzch. I zjadam :D I to szybko :D

reklama
Nessi tulę Cię bardzo mocno ❤

Kruczyca świetny pomysł na podziękowanie :)

Julia trzymam kciuki za starania &&& oby były owocne i żebyśmy za dwa tygodnie mogły podziwiać piękne krechy :D

Takiego żurku bym zjadła a rosół uwielbiam:-p Mniam

Jugo trzymam kciuki za ładne jajeczka :) &&&&

Mi właśnie kończy się @ i zaczynamy kolejne starania :)

Ja łykam wiesiołka w kapsułkach ale chyba nie za bardzo działa. Dziewczyny jakie jeszcze "wspomagacze" łykacie i czy podjęcie swoim mężczyznom coś na wzmocnienie żołnieżyków? Wiem, że niedawno o tym było ale nie mogę znaleźć.
L karnityna 500 cynk selen witamina c 1000 maca buzdyganek ziemny np maxmen itp

Jugo mój juz gotowy - trochę pikantny .... oj ciekawa jestem coś tam wychowała :) myślę że coś w okolicach strusiego będzie :)

Julia oj będzie się działo w weekend :)

Karola jak się czujesz ? kiedy do gina ?

u mnie już czysto .... a dziś 4 dc

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Luska dziękuję :)
Ja pije Inofem, łykam Acard, wiesiołka (do owulacji) i zaczęłam łykać wit. D3.
Dzisiaj zakupiłam selen i wit. B complex (w składzie nie ma wit. B12 na co nie zwróciłam uwagi). Dla mojego M kupiłam Salfazin (tez myślę żeby brać) i będę mu dawać też selen.

Nessi trzymaj się. Wiem, że teraz żadne słowa nie pomogą. Przeżywałam to samo, wiem jakie to trudne, ale uwierz mi z czasem jest lepiej...ale inaczej

Jugo wstali spiochy :D
Przepis super na pewno wypróbuję ;)

anula już czysto tak szybko ?
A jakieś skrzepy były czy coś takiego ...

U mnie 13dc i wątpię , że coś będzie ..
Śluzu jest alee jakiś taki dziwny :|

Wiecie co mi i małej no niby przechodzi a teraz mojego łapie :ninja2:

Tc?, ciężko powiedzieć. Wg OM wygląda ze zaczęłam 6 tydz. Objawy standardowe, bolace (.)(.) i nudności. Ciągle mnie mdli. Dzisiaj mnie postraszylo. Po obiedzie zaczelo mniebtak okropnie kluc w brzuchu A za chwilę boleć podbrzusze. Od razu się położyłam bo ból był silny. Wzięłam nospe ale na szczęście przeszło. Potem stwierdziłam ze to chyba ma związek z zaparciami bo miałam strasznie wzdety brzuch. Teraz jest już dobrze ale jutro nic nie robię, leżę plackiem...

A Ty tęczowa? Jak się czujesz?

Anula, @ chociaż nie dokucza? Ty dla mnie jesteś naprawdę silną babka:)

Julka, no to pięknie się święta u Ciebie zapowiadają:) Owocnie:)

Luxi, Jugi, azylek, bum kruczyca, a Wy jak? Posprztane chaupki?:)

reklama
karola ja mam dzień w dzień wielkie sprzątanie :D
Choć dzisiaj firanki przepralam :)
W szawkach porządki są , kurze wycieram na bieżąco , tak to nie ma co sprzątać :p
A podłogę to dziennie nawet 3x machne ;)

Do góry