reklama
Jugosława
Fanka BB :)
anula: powiem ci, że lniany mi bardziej smakuje Ale z pożywieniem łykam, więc nie tak źle
teczowa: rosołek to zawsze zjem U mnie dzisiaj był makaron z truskawkami
migduch: jak ci lepiej na lężąco to leż ile wlezie
kruczyca: też czekam na warzywa...na mięso w ogóle ochoty nie mam. Podoba mi sie pomysł z magnesami bardzo oryginalnie i praktycznie, bo będzie zawsze w domu i dobrze sie kojarzyło z wami
xbum: ale piękne te twoje tortille! Ile składników! Miodzio
anula: ja tez będe żurek robiła Dzisiaj kupiłam w butelce Żurek zawsze wychodzi pyszny! A jeszcze z jajeczkiem i kiełbaską, mniam!
azylek: mnie też głowa pobolewa dzisiaj, faktycznie chyba ciśnienie :/
julia: no to piękne wieści! Endometrium jak marzenie Teraz tylko bzyku bzyk i niech wszystko pójdzie dobrze O kurde, ale akcja z awarią :/ Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło i że sama nie byłaś.
nessi: trzymaj sie kochana. Jesteśmy tu dla ciebie.
A ja jutro na podglądanie. Lepiej, żeby tam były jakieś ładne jajka, najlepiej co najmniej dwa i to takie już podrośnięte.
Głowa mnie boli od tej dziwnej pogody...
teczowa: rosołek to zawsze zjem U mnie dzisiaj był makaron z truskawkami
migduch: jak ci lepiej na lężąco to leż ile wlezie
kruczyca: też czekam na warzywa...na mięso w ogóle ochoty nie mam. Podoba mi sie pomysł z magnesami bardzo oryginalnie i praktycznie, bo będzie zawsze w domu i dobrze sie kojarzyło z wami
xbum: ale piękne te twoje tortille! Ile składników! Miodzio
anula: ja tez będe żurek robiła Dzisiaj kupiłam w butelce Żurek zawsze wychodzi pyszny! A jeszcze z jajeczkiem i kiełbaską, mniam!
azylek: mnie też głowa pobolewa dzisiaj, faktycznie chyba ciśnienie :/
julia: no to piękne wieści! Endometrium jak marzenie Teraz tylko bzyku bzyk i niech wszystko pójdzie dobrze O kurde, ale akcja z awarią :/ Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło i że sama nie byłaś.
nessi: trzymaj sie kochana. Jesteśmy tu dla ciebie.
A ja jutro na podglądanie. Lepiej, żeby tam były jakieś ładne jajka, najlepiej co najmniej dwa i to takie już podrośnięte.
Głowa mnie boli od tej dziwnej pogody...
Jugo oby były piękne jajeczka a z jajeczka piękny kurczaczek
Makaron z truskawkami ? Mniam !
Ja widziałam truskawki alee za 14 zł za pół kilo to chyba było jak się bie mylę
A moje dziecko i P a bardziej dwoje dzieci poszło spać o 18 i śpią do tej pory
Ciekawe do której ja będę dziś siedzieć jak te dziecko się wyspi ...
Makaron z truskawkami ? Mniam !
Ja widziałam truskawki alee za 14 zł za pół kilo to chyba było jak się bie mylę
A moje dziecko i P a bardziej dwoje dzieci poszło spać o 18 i śpią do tej pory
Ciekawe do której ja będę dziś siedzieć jak te dziecko się wyspi ...
reklama
Dariana
Fanka BB :)
Nessi tulę Cię bardzo mocno ❤
Kruczyca świetny pomysł na podziękowanie
Julia trzymam kciuki za starania &&& oby były owocne i żebyśmy za dwa tygodnie mogły podziwiać piękne krechy
Takiego żurku bym zjadła a rosół uwielbiam Mniam
Jugo trzymam kciuki za ładne jajeczka &&&&
Mi właśnie kończy się @ i zaczynamy kolejne starania
Ja łykam wiesiołka w kapsułkach ale chyba nie za bardzo działa. Dziewczyny jakie jeszcze "wspomagacze" łykacie i czy podjęcie swoim mężczyznom coś na wzmocnienie żołnieżyków? Wiem, że niedawno o tym było ale nie mogę znaleźć.
Kruczyca świetny pomysł na podziękowanie
Julia trzymam kciuki za starania &&& oby były owocne i żebyśmy za dwa tygodnie mogły podziwiać piękne krechy
Takiego żurku bym zjadła a rosół uwielbiam Mniam
Jugo trzymam kciuki za ładne jajeczka &&&&
Mi właśnie kończy się @ i zaczynamy kolejne starania
Ja łykam wiesiołka w kapsułkach ale chyba nie za bardzo działa. Dziewczyny jakie jeszcze "wspomagacze" łykacie i czy podjęcie swoim mężczyznom coś na wzmocnienie żołnieżyków? Wiem, że niedawno o tym było ale nie mogę znaleźć.