reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Ludia a ty coo bierzesz na prolaktyne?
tak lekarka dala mi mastodynon bo mialam 21,5 z hakiem ale bylam wtedy nie wyspana i mialam niezly maraton biegania po schodach wiec odradzila mi bromek bo nie potrzebnie mam truc organizm a ja mam klopot z tarczyca dlatego takie kiepskie mialam lh prolaktyne estriadol itp zbijam tsh wiec i wyniki powiny sie poprawic od dzis biore luteine dopochwowa 100mg owulka byla 17 18 dc. usg jutro ale ja mam niedomoge fazy lutealnej

powiem Ci więcej, po 5 godzinach na podłodze budzę się wyspana i plecy w ogóle mnie nie bolą D:. Takich cyrków to jeszcze w życiu nie miałam

Tęczowa podziwiam. Ja bym w ogole nie wstała rano. A ja ciągle źle sypiam. Rzucam się na łóżku, nawet mąż mi przeszkadza bo mam wrazenie ze za dyzi miejsca zajmuje...

Tęczowa podziwiam. Ja bym w ogole nie wstała rano. A ja ciągle źle sypiam. Rzucam się na łóżku, nawet mąż mi przeszkadza bo mam wrazenie ze za dyzi miejsca zajmuje...
heh mam to samo wrażenie, za głośno śpi, rusza się, cały czas ma jakieś tiki, a na podłodze tylko miejsce dla mnie :D :D

kruczyca: ja teraz mam femibion natal 1, kwas foliowy, a do tego magnez, omega 3 z witaminą D, wiesiołka piję, ale co drugi dzień, bo nie chcę popłynąć ;) A mój chłop to androvit, witamina C i magnez.

xbum: no to kciukamy za bromergon, niech zbija prl! :) A jak mała? Testy owu to najlepiej porównywać jak obok siebie leżą, bo wtedy widać czy się coś zmienia czy nie :) Ale jak widzisz, że ciemnieje to dobrze :) Znaczy coś może być ;)

karola: własne warzywka to jest to. Super sprawa.

migduch: hej :) Musze poczytać o tym stymenie.

reklama
Do góry