reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
MARZEC:
21.03: Julia - wizyta u ginekologa
21.03: Xbum - wizyta u ginekologa

22.03: Luska - monitoring
23.03: Nessi - podglądanie kropka
24.03: Jugosława - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
1.04: Azylek - wizyta u immunologa
1.04: Xbum - prolaktyna
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
16.04: Kruczyca - ślub

kruczyca: ja teraz mam femibion natal 1, kwas foliowy, a do tego magnez, omega 3 z witaminą D, wiesiołka piję, ale co drugi dzień, bo nie chcę popłynąć ;) A mój chłop to androvit, witamina C i magnez.

xbum: no to kciukamy za bromergon, niech zbija prl! :) A jak mała? Testy owu to najlepiej porównywać jak obok siebie leżą, bo wtedy widać czy się coś zmienia czy nie :) Ale jak widzisz, że ciemnieje to dobrze :) Znaczy coś może być ;)

karola: własne warzywka to jest to. Super sprawa.

migduch: hej :) Musze poczytać o tym stymenie.

Mała lepiej , jest duża poprawa ale jeszcze zdroowa nie jest :)
Ja mam jutro lekarza rodzinnego bo klatka to mnie tak boli z kaszlu , ze masakra i zero poprawy ..

Co do spania i to jeszcze z K to masakra. Ja w nocy to tylko drzemie do tej 5 aż jego budzik zadzwoni, wyjdzie z pokoju i dopiero usypiam jak człowiek

Jula to dawaj znac po wizycie, ja na tym clo sie nie znam, ale Jugo tez bierze to jest w temacie [emoji4]
Szlag by to no .. :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry