reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Lux ale jak on hamuje to wszystko to co z testami ovu ?
Robie od 7dc i dzisiaj nawet chyba na zdj widać że ta druga ciemnieje ...
Wcześniej nie było prawie nic .

Załączniki

• IMG_20160321_133844-640x360.jpg
    IMG_20160321_133844-640x360.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Bum ta prl Twoja to pikus [emoji4] a bierzesz bromka tabl jednorazowo, mi kazał 2x pol tabl co 12h bo ze niby ma taki okres półtrwania. Co lekarz to inna teoria, a teraz skończył mi sie dostinex i chyba wrócę do bromka.
Bum ja miałam prl 90 i miałam owulacje, nie ma reguły a testy w 8dc Ci jeszcze nie pokażą, bez stresu [emoji3]

Chyba zle doczytałam, który teraz masz dzien cyklu ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Bum a może ty powinnaś ta prolaktyne z obciążeniem trasnac z ciekawości ?
a progrsteron nie jedynie u ciebie zaniżony jak prolaktyna wysoka ? bo podobno przy wysokiej się obniża .... Castagnus podobno naturalnie i dobrze obniża .... no i reguluje cykle przy tym
... Bromegon i bromocorn zbijaja skutecznie ale skutki uboczne często występują przy ich stosowaniu w postaci mdłości,senności i bolu głowy
... i kurcze czytałam ze po kuracji mogą powodować skoki prolaktyny w górę .... dobry podobno jest Dosinex i Norprolac ,droższe i po kuracji utrzymują poziom w dole .... ale w sumie nie ma co się sugerować bo każdy organizm inaczej reaguje. a kiedy masz kontrolę ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum dobrze ze test ciemnieje bo przecież nie jest na 100% powiedziane ze nic z cyklu nie będzie :) .... tylko rzeźba z tymi testami .....

a temperature któraś mierzy codziennie ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny, witam sie po weekendzie:)

Anula88 tak mi przykro...:( Zobaczysz, ze jeszcze zaswieci dla ciebie slonce, ja bym sie skupila teraz na badaniach. Co do prolaktyny to ja mialam ja robiona z obciazeniem i walczylam z nia kilka miesiecy wiec jak czegos chcesz sie dowiedziec to pisz;) Chcialam jeszcze zapytac czy robilas sobie badania na zespol antyfosfolipidowy? Czy lekarz cie na to nie wyslal?

Cos tu widzialam ze jest temat jajeczek- na jajeczka kupcie sobie stymen (wiem, to jest reklamowane jako wpomagacz dla facetow na potencje ) ale chodzi o sklad- przyjmujemy 4-5 tabletek dziennie i jajeczka sa super jakosci:)

Lux ale jak on hamuje to wszystko to co z testami ovu ?
Robie od 7dc i dzisiaj nawet chyba na zdj widać że ta druga ciemnieje ...
Wcześniej nie było prawie nic .
wiem jak ja milaam prl za wysoka to castagnusem ja zbijalam, z tym, ze ja mialam cykle wtedy 28 dni i castagnus mi je wydluzyl, a jesli codzi o testy owu u mnie to mi jak jest owu, czuje ja to wychodzi piekny test, kilka dni przed juz zaczyna ciemniec kreska a w przedzien owu jest taka jak jak ta druga w sama owu jest ciemniejsza

reklama
anulla nie wiem , kazał taką zrobić , ale ja się dopytam u mnie o tą z obciążeniem i może tą na swój koszt machne :)
Progesteron mam ok .
No ja po bromku nie mam już żadnych objawów ubocznych miałam na początku a teraz jest ok.
A ten costangus na recepte ? :)
A kontrolę mam jaak zrobię badania za dwa tygodnie jakoś ...

azylek tak ja mam brać całą na noc. No właśnie co lekarz to co innego eh..

No to czyli jak ciemnieja z dnia na dzień testy to ok , nadzieja jest ? :)

Do góry