reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tęczowa o Q10 wlasnie mi chodziło czy jakies bierzesz? Musze sie na krople D przerzucić bo mi po 3 mies dawki 4000 skoczył poziom z 26 na 35 wiec lichwa straszna [emoji52]
Anula mi to endo wariuje, teraz 6mm ale niby od niskiego progesteronu nie wzrasta, moze tak u mnie jest, nie wiem. Ale z takich jakiś leków to te z estrogenami podobno. Chyba ze naturalne wspomagacze, typu czerwone wino, migdały, magnez z B6, ja to wszystko żarłam teraz i endo nie ruszyło [emoji17] zobaczymy jak teraz bedzie, bo biore dupka i ovitrelle.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Azylek miałam to samo po tabletkach ...dopiero po kroplach d mi skoczyło z 18 do 58 :)
Co do koenzymu, jak wzięłam z bioparyną firma doctor,s best

Tęczowa a jakie to krople? Może i ja się przerzuce skoro tabelki się skonczyly
ja mam 3 faworytów :D devikap, ale ma najmniejsze stężenie i smak alkoholowy :D,
vigantol, ale nie wiem czy znów jest dostępny, bo w styczniu był jakiś problem z dostępem,
oraz juvit d3
wszystkie na receptę

Jaa po wizycie i tak .
Bromergon cała tabletka na noc ( biorę już tak od piątku :D ) za dwa tygodnie na prolaktyne obejrzeć czy spadła.
Pęcherzyki są ale nie wiem jaakie powiedział , że nie za duże nie za male ale są , ale mam się nie nastawiacv, że zajde w tym cyklu przez tą prolaktyne , niestety ona jest minimalnie podwyzszona ale jest i to hamuje cały rozwój sytuacji i musimy skupić się na obniżeniu jej :(

Dobra teraz tak któras pisała o tych ziolkach bez recepty tez na zbicie prolaktyny mogę nazwe ?

no Wit.D w tabletach to armagedon ja takie łykam i to tylko do posiłku bo inaczej podobno nie jest przyswajalny.

A przepraszam luknelam mam fembion 1 :) i dwa opakowania jeszcze zamknięte fembion 2 ....w nich ponoć super dawka kwasu foliowego mimo wszystko i juz dodatkowo nie trzeba łykać na szczęście .....
no ale ta 2 sobie poczeka a kupiłam bo w pakiecie było .....

Wit. B Fakt cuchnie i tez przy posiłku bo inaczej mnie na zwrot bierze ....

brałam teraz len na śluz dodatkowo w tabletkach ale kurcze one do rozgryzania - chyba nie muszę opowiadać heh :)

Azylku no lampeczka wina dziennie wskazana hehe a potem do aa będziemy musiały przystąpić-zartuje :)

selen podobno też na endo dobrze robi :) ryby ,orzechy i migdały ..

kurcze jakby tak wyłożyć wszystko co się łyka to niezła kolekcja by powstała :) coś na wyluzowanie by się przydało ...jakaś butla z gazem rozweselajacym w domu albo co .....

dieta pewnie też ma spory wpływ .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
A z tym falvitem to tylko wiem, ze moja mama ze mna w ciąży to brała cały czas i sobie chwaliła [emoji4] ale tam jest żelazo z tego co sie orientuje i nie kazdy lekarz jest zwolennikiem podawania w 1 trym.
Wiecie co kiedyś to były czasy, dziadkowie ledwo ściągnęli portki i juz była ciąża i to jedna za druga, 6,7 dzieciaków i żadnych problemów a co najśmieszniejsze nie było usg, badań itd a dzieci zdrowe jak byk.
Teraz chyba cywilizacja jest w stanie krytycznym, jedzenie napakowane chemia, normalnie żyjemy na jednej wielkiej tykającej bombie. Walnął czarnobyl i teraz wszystko wychodzi, no i skad te wszystkie choroby z autoagresji, mutacje, przeciwciała. Ja pierdole wiecie co, tragedia w jakich my czasach żyjemy.. Pomijam fakt ze w wieku lat 80 nie dożyjemy o ile 70 czy 60 biorąc pod uwage to jaki nas syf wszędzie otacza.
No ale nie mozemy sie poddawać ! Bedziemy mamami !!! [emoji7]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry