nie masz jakos duzo za wysokiej, bromek raz dwa Ci ja zbije i oby tez cykle Ci sie ustabilizowalyJaa po wizycie i tak .
Bromergon cała tabletka na noc ( biorę już tak od piątku ) za dwa tygodnie na prolaktyne obejrzeć czy spadła.
Pęcherzyki są ale nie wiem jaakie powiedział , że nie za duże nie za male ale są , ale mam się nie nastawiacv, że zajde w tym cyklu przez tą prolaktyne , niestety ona jest minimalnie podwyzszona ale jest i to hamuje cały rozwój sytuacji i musimy skupić się na obniżeniu jej
Dobra teraz tak któras pisała o tych ziolkach bez recepty tez na zbicie prolaktyny mogę nazwe ?
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
ale jak dobrze robi człowiekowi [emoji1]to nie wiem co powiecie na selen? bo ten to wali jak z murzyńskiej chałupy otwieram pudełko, a tam taki wyziew, że paść idzie
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Dlatego cieszę się ze mam możliwość uprawiać własne warzywa. Tyle chociaż mam bez chemii bo reszta faktycznie strasznie jest nafaszerowana.
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Np zima kupuje bardzo mało pomidorów czy ogórków. Dla mnie te hodowane pod folią to kompletnie smaku nie mają.
azylek
Fanka BB :)
A wszystko co zdrowe i bio itd to 5 razy droższe.. Ja to wogole mam przekichane bo nie jem glutenu, laktozy, nabiału i wez tu sobie wymyślaj posiłki [emoji6] ale idzie sie przyzwyczaić, duuuzo lepiej sie czuje i ogólnie jakbym sie naprawiła [emoji3]
Strawbelka, Tęczowaa biore Colostrum i jeszcze echinaceę, ogolnie pare takich przeciwzapalnych i tfu tfu wogole mnie choróbska nie tykają a na około kazdy zawalony, to zatoki, to zap oskrzeli, temp non stop a ja twardo [emoji16][emoji106]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Strawbelka, Tęczowaa biore Colostrum i jeszcze echinaceę, ogolnie pare takich przeciwzapalnych i tfu tfu wogole mnie choróbska nie tykają a na około kazdy zawalony, to zatoki, to zap oskrzeli, temp non stop a ja twardo [emoji16][emoji106]
reklama
tęczowa89
Fanka BB :)
o azylku masz rację po colostrum żaden prychacz mi nie straszny!!! wcześniej jedno kichnięcie jakiegoś zasmarkańca mi starczył, żebym była przeziębionaA wszystko co zdrowe i bio itd to 5 razy droższe.. Ja to wogole mam przekichane bo nie jem glutenu, laktozy, nabiału i wez tu sobie wymyślaj posiłki [emoji6] ale idzie sie przyzwyczaić, duuuzo lepiej sie czuje i ogólnie jakbym sie naprawiła [emoji3]
Strawienia, Tęczowaa biore Colostrum i jeszcze echinaceę, ogolnie pare takich przeciwzapalnych i tfu tfu wogole mnie choróbska nie tykają a na około kazdy zawalony, to zatoki, to zap oskrzeli, temp non stop a ja twardo [emoji16][emoji106]