reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jaa po wizycie i tak .
Bromergon cała tabletka na noc ( biorę już tak od piątku :D ) za dwa tygodnie na prolaktyne obejrzeć czy spadła.
Pęcherzyki są ale nie wiem jaakie powiedział , że nie za duże nie za male ale są , ale mam się nie nastawiacv, że zajde w tym cyklu przez tą prolaktyne , niestety ona jest minimalnie podwyzszona ale jest i to hamuje cały rozwój sytuacji i musimy skupić się na obniżeniu jej :(

Dobra teraz tak któras pisała o tych ziolkach bez recepty tez na zbicie prolaktyny mogę nazwe ?
nie masz jakos duzo za wysokiej, bromek raz dwa Ci ja zbije i oby tez cykle Ci sie ustabilizowaly :-) :)

reklama
Azylek przykra ta nasza rzeczywistości .... wszystko tak naładowane chemia ze niedługo człowiek nie będzie kurcze nawet pamiętał jak prawdziwy pomidor smakuje

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Karola to fakt .... ja to zawsze coś ze wsi od rodzinki przytagram i bez porównania ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

A wszystko co zdrowe i bio itd to 5 razy droższe.. Ja to wogole mam przekichane bo nie jem glutenu, laktozy, nabiału i wez tu sobie wymyślaj posiłki [emoji6] ale idzie sie przyzwyczaić, duuuzo lepiej sie czuje i ogólnie jakbym sie naprawiła [emoji3]
Strawbelka, Tęczowaa biore Colostrum i jeszcze echinaceę, ogolnie pare takich przeciwzapalnych i tfu tfu wogole mnie choróbska nie tykają a na około kazdy zawalony, to zatoki, to zap oskrzeli, temp non stop a ja twardo [emoji16][emoji106]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
A wszystko co zdrowe i bio itd to 5 razy droższe.. Ja to wogole mam przekichane bo nie jem glutenu, laktozy, nabiału i wez tu sobie wymyślaj posiłki [emoji6] ale idzie sie przyzwyczaić, duuuzo lepiej sie czuje i ogólnie jakbym sie naprawiła [emoji3]
Strawienia, Tęczowaa biore Colostrum i jeszcze echinaceę, ogolnie pare takich przeciwzapalnych i tfu tfu wogole mnie choróbska nie tykają a na około kazdy zawalony, to zatoki, to zap oskrzeli, temp non stop a ja twardo [emoji16][emoji106]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
o azylku masz rację po colostrum żaden prychacz mi nie straszny!!! wcześniej jedno kichnięcie jakiegoś zasmarkańca mi starczył, żebym była przeziębiona

Do góry