reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tynka rozumiem was. Sama jestem przerażona staraniami kilkuletnim. I lepiej o tym nie myśleć. Z każdym cyklem jestey bliżej :) musimy walczyć

reklama
Dobry dzień ....ale naprodukowalyscie
... musze to ogarnąć
...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jula ja tez chodziłam do dwóch co przyjmuje na polnej, a trzecia chciała mnie wysłać na te 3dniowe badania, ale poszła na l4 i juz od roku jej nie ma i tak sie bujam..
Teraz chodzę do dr Hadasia. A jak ta Twoja z polnej sie nazywa? Ja mam immunologiczne problemy i bardzo ciezko znaleźć lekarza który zajmuje sie endo gino i ma jakies dobre pomysły na leczenie..
Tez żałuje ze tak pozno sie za to zabrałam.. Teraz prawie rok mija od pierwszej ciąży i dupa, ciagle cos nowego u mnie wychodzi. A ja w Twoim wieku i bez dzieci, wiec takie w głowie potem siedzi, ze bedzie coraz ciężej.. [emoji17]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

julia: ja biorę 1,5 tabletki. Pewnie w nastepnym wezme 2 jak sie nic nie ruszy. Też już mnie wkurza, że to clo tak działa jakby chciało a nie mogło :/ A co do braku owulacji to wiem, że organizm czasem płata figle i niby nie ma owu a test pozytywny wyjdzie :D:D:D Bo jednak była, ale późno albo wcześnie ;)

azylek: do tej pory nie miałam kłopotów z endo i ze śluzem. Wiesiołka biorę, żeby jakość poprawić. Po gonadotropinach jajniki powinny ładnie pracować.

kruczyca: no to witaj wśród staraczek, już tak pełną gębą ja to się mówi :D

tynka: bardzo ładnie się prezentujecie na zdjęciu :)

Hej:-)
Ja dziś w szkole byłam. Chwilę mnie nie ma i już problem żeby nadrobić. Tynka ty naprawdę śliczna jesteś:-)
Nessi, faktycznie jakieś dziwne te twoje pomiary, ale skoro ta ginekolog taka nichlujna to i wyniki mogą być niedokładne...

karola a gdzie zniknął twój suwaczek ? Bo chyba miałaś ? ...

Jogu tabelka do aktualizacji , póki znalazłam chwilę wejść na laptop :)

azylek a znajdę cię bez zakładania konta na insta ? ;)

Załączniki

• 20166666.png
    20166666.png
    18 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry