reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Anula nie wierzę...tak mi przykro:-( dlaczego takie rzeczy spotykają dobrych ludzi:-( przytulam Cie całym sercem.
Nessi bardzo dobrze ze zmieniłaś lekarza. Głupia malpa tylko ci nerwów napsula! Trzymam kciuki za pięknego maluszka z bijacym sercem za tydzień.
Ja dziś w drodze cały dzień. Brzuch boli, okres się kończy. A co dalej nie wiem...ale się tak lekko czuje. Chyba zaczynam się godzić z faktem że nic więcej nie mogę zrobić i jeśli nie będziemy mieli dziecka to trudno. Widocznie tak ma być.
Nessi bardzo dobrze ze zmieniłaś lekarza. Głupia malpa tylko ci nerwów napsula! Trzymam kciuki za pięknego maluszka z bijacym sercem za tydzień.
Ja dziś w drodze cały dzień. Brzuch boli, okres się kończy. A co dalej nie wiem...ale się tak lekko czuje. Chyba zaczynam się godzić z faktem że nic więcej nie mogę zrobić i jeśli nie będziemy mieli dziecka to trudno. Widocznie tak ma być.
Jogu ja mam całe gardło tą flegma zawalone , strasznie się znów czuje , teraz wstałam to zaraz leki , płukanie gardła , ale małej widać już lepiej się coś robi a mnie bieerze ...
A co so testu ovu robicie o tej samej porze ?
Dwa razy dziennie czy raz?
A co so testu ovu robicie o tej samej porze ?
Dwa razy dziennie czy raz?
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Ja zawsze robilam jeden o mniej wiecej tym samym cxasie. Tak kolo 17-18... Chcialam dzis posprzatac. Oczywiscie moj M na kazdym kroku mnie strofuje... Umyl mi okna, posprzatal hacjende a teraz coś tam grzebie w aucie.
karola ooo jak mezus dba o Ciebie
Choć mój też , obiad jednak robi
Ja robię tak po 13 , też jeden i wieecie co chyba będę mieć ovu w krótce bo druga krechaa wychodzi z cienia
A sluzu dziś już gęsty i lekko białawy
Choć mój też , obiad jednak robi
Ja robię tak po 13 , też jeden i wieecie co chyba będę mieć ovu w krótce bo druga krechaa wychodzi z cienia
A sluzu dziś już gęsty i lekko białawy
Lux @ czasami sie spoznia wiec niemasz co sie wkurzac jesli dzis nie przyjdzie
A zyly na nogach to moze zylaki?
Anulka kochana przytulam;*
Ehh brak slow...niewiem co napisac! Kur ....sko niesprawiedliwe to!
Jugoslawa po wizycie kompletna klapa... niema nic! Rozumiesz?
Sa male pecherzyki...niewidac by jakis wogole urosl:/
Lekarz zalecil przyjsc po @ ale kiedy ona nastapi ...jak owu niebedzie? Nikt tego niewie!!!
I zalecil by kolejne dwa cykle brac te sama dawke???!!! Endo srednie o 7mm!
Wiec napisalam do lekarki ktora mi fajnie przedstawila plan dzialania ze mna, zastrzyki itd ..by czasu nie tracic
Zadzwonila do mnie niedawno i chce mnie widziec w poniedzialek! miaam juz do niej tym cyklu zaczac chodzic ale stwierdzilam ze lepiej bedzie jak lekarz na miejscu bedzie
A zyly na nogach to moze zylaki?
Anulka kochana przytulam;*
Ehh brak slow...niewiem co napisac! Kur ....sko niesprawiedliwe to!
Jugoslawa po wizycie kompletna klapa... niema nic! Rozumiesz?
Sa male pecherzyki...niewidac by jakis wogole urosl:/
Lekarz zalecil przyjsc po @ ale kiedy ona nastapi ...jak owu niebedzie? Nikt tego niewie!!!
I zalecil by kolejne dwa cykle brac te sama dawke???!!! Endo srednie o 7mm!
Wiec napisalam do lekarki ktora mi fajnie przedstawila plan dzialania ze mna, zastrzyki itd ..by czasu nie tracic
Zadzwonila do mnie niedawno i chce mnie widziec w poniedzialek! miaam juz do niej tym cyklu zaczac chodzic ale stwierdzilam ze lepiej bedzie jak lekarz na miejscu bedzie
reklama