reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Anula nie wierzę...tak mi przykro:-( dlaczego takie rzeczy spotykają dobrych ludzi:-( przytulam Cie całym sercem.

Nessi bardzo dobrze ze zmieniłaś lekarza. Głupia malpa tylko ci nerwów napsula! Trzymam kciuki za pięknego maluszka z bijacym sercem za tydzień.

Ja dziś w drodze cały dzień. Brzuch boli, okres się kończy. A co dalej nie wiem...ale się tak lekko czuje. Chyba zaczynam się godzić z faktem że nic więcej nie mogę zrobić i jeśli nie będziemy mieli dziecka to trudno. Widocznie tak ma być.

Jogu ja mam całe gardło tą flegma zawalone , strasznie się znów czuje , teraz wstałam to zaraz leki , płukanie gardła , ale małej widać już lepiej się coś robi a mnie bieerze ...

A co so testu ovu robicie o tej samej porze ?
Dwa razy dziennie czy raz?

Ja zawsze robilam jeden o mniej wiecej tym samym cxasie. Tak kolo 17-18... Chcialam dzis posprzatac. Oczywiscie moj M na kazdym kroku mnie strofuje... Umyl mi okna, posprzatal hacjende a teraz coś tam grzebie w aucie.

karola ooo jak mezus dba o Ciebie :)
Choć mój też , obiad jednak robi :D

Ja robię tak po 13 , też jeden i wieecie co chyba będę mieć ovu w krótce bo druga krechaa wychodzi z cienia :)
A sluzu dziś już gęsty i lekko białawy :D

Lux @ czasami sie spoznia wiec niemasz co sie wkurzac jesli dzis nie przyjdzie;)
A zyly na nogach to moze zylaki?

Anulka kochana przytulam;*
Ehh brak slow...niewiem co napisac! Kur ....sko niesprawiedliwe to!

Jugoslawa po wizycie kompletna klapa... niema nic! Rozumiesz?
Sa male pecherzyki...niewidac by jakis wogole urosl:/
Lekarz zalecil przyjsc po @ ale kiedy ona nastapi ...jak owu niebedzie? Nikt tego niewie!!!
I zalecil by kolejne dwa cykle brac te sama dawke???!!! Endo srednie o 7mm!
Wiec napisalam do lekarki ktora mi fajnie przedstawila plan dzialania ze mna, zastrzyki itd ..by czasu nie tracic;)
Zadzwonila do mnie niedawno i chce mnie widziec w poniedzialek! :) miaam juz do niej tym cyklu zaczac chodzic ale stwierdzilam ze lepiej bedzie jak lekarz na miejscu bedzie

reklama
Do góry