reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Anusia skarbie mój nie wierzę :( Nie to nie może być prawda ... ja pie****le jakie życie jest niesprawiedliwe!
chce mi się kląć na wszystko jak jasna cholera

Ostatnia edycja:
Może jakiś wirus w powietrzu. Sama nie wiem.

Anula odpocznij, nabierz nowych sił. Pamiętasz może Asch? Ona też tak długo walczyła, nie umiała ciazy utrzymać A już tuli swoją córkę.. Wierzę ze i Tobie się w końcu uda:*

Bum przy takiej ilości hcg samo się oczyści podczas @ ....

no nic ....ja daje na luz .... chyba musze przyzwyczajac się i nauczyć żyć z myślą że już nie jest mi dane .... po tylu latach i wszystkich akcjach nikt mi nie powie ze " będzie dobrze " bo to mnie nie przekonuje ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anusia nie odchodz ...kto cię bardziej zrozumie jak nie my ? Ja być może również do Ciebie dołącze w środę .. takie życie, nie ma nic pewnego. Mamy dzieci ... mamy dla kogo być silne i jeśli trzeba będzie będziemy szukać przyczyn i dalej próbować ... do skutku cholera

Anula a TY bierzesz/łaś jakieś leki na podtrzymanie? miałaś stwierdzone czemu roniłaś tyle razy? przepraszam, że pytam w takiej sytuacji :/

Bum przy takiej ilości hcg samo się oczyści podczas @ ....

no nic ....ja daje na luz .... chyba musze przyzwyczajac się i nauczyć żyć z myślą że już nie jest mi dane .... po tylu latach i wszystkich akcjach nikt mi nie powie ze " będzie dobrze " bo to mnie nie przekonuje ....

Czytaj co piszę i głowa do góry ... pamiętasz jak pisałam o ciaży zaśniadowej ? Babki na chemioterapię po niej chodzą, leczenie trwa rok ... rok czasu bez możliwości zajścia w ciąże .. Damy radę Anusia!

U nas najprawdopodobniej wina jest słabe nasienie bo jest dużo plemników z wadą 93% a z tym nic nie zrobimy .... bo u mnie jest wszystko ok .....

Ness nie dolaczysz ! nie odchodzę coś ty ....

reklama
Do góry