reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

No ....byleby do wiosny :)

Karola,Tęczowa jak tam sytuacja ?

Ness jakie plany a dziś ?

Kobietki meldowac się :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Oh coś wiem o chorobach ...Młody zanim mu usunięto 3 migdałek to 2x w miesiącu zapalenie oskrzeli razem z zapaleniem płuc .. ile ja się w szpitalu z Nim należałam. Jak tylko dostawał kataru to wiedziałam już, że znowu będzie tragedia.
Apropo sprzątania ...Ja odpadam:Zobacz załącznik 751339

Ostatnia edycja:
Ness widzę ze młody czynnie działa od rana :)

ty sobie sprzątanie odpuść ....

No muszę trochę ... chociaż kurze ogarnąć, to resztę K zrobi. Na koniec włącze pochłaniacz kurzu i niech robi swoje :)

O
Dariana czytałam fajny artykuł ostatnio .... u niektórych kobiet na zewnątrz nie widać śluzu jest za to w trzonie macicy .... ja brałam wieska 3×3 i za przeproszeniem " ciekło mi po nogach " .... czytałam tez ze wskazany jest do stosowania przy kuracji clo bo clo powoduje zanik śluzu nawet na kilka cykli ....a z kolei może być tak że przy wiesiolku śluz będzie bardzo gesty i wtedy można go rozrzedzic syropem na kaszel typu Flegamina czy Mucosolwan - w życiu bym nie wpadła :) .... dodatkowo zawsze możesz siemie lniane pić albo len w tabletkach w smaku okrutny bo teraz brałam z wieskiem i go się rozgryza - istny armagedon ..... no a co do śluzu to nawet nie wiedziałam że w nim plemniki dojrzewają odpowiednio nim trafia w jajco .....

O ciekawe z tymi syropami ;) tez bym nie pomyślała.
Muszę zacząć pić olej lniany, kiedyś próbowałam ale zbyt długo nie wytrwałam ;P trzeba zadbać o śluz, żeby chłopaki ładnie w nim dojrzewały :D

reklama
anula dziewczynka i lego to raczej nie :D
No chyba , że jak mowa o jej braciszku , który może kiedyś się pojawi :D

Edit: Tynka wpadaj na kawe z Częstochowy masz 30 minut :p

Do góry