reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Jugoslawa co bys zrobila na moim miejscu?;) z jednej strony szkoda mi cyklu;)
Ale tam nie sadze zebym te piec sie utrzymalo i mam taka nadzieje, jak beda dwa to jeszcze sprobuje;)

julia: pytanie ile z tych pęcherzyków będzie dalej rosnąć i dojrzewać...Nie wiem czy odważyłabym się przy tych 5-6 :D No ale przy 3...hahaaha nie wiem :D Też byłoby mi szkoda cyklu, zwłaszcza, że jak już jest owulacja to u mnie wielkie święto :D

Ufff ja już padam , mieszkanko wypucowane , młoda wykapana a jeszcze tyle mi zostało...

Rano mnie nie będzie jak co ;)

Julia trzymam kciuki kochana ! ;*

anula to ty jutro na betke jedziesz? ;)
Edit: doczytałam trzymam kciuki za twoją
betke ! Na pewno bedzie piękna , jak coś sprawdź w tej apce co ja mam ;)

reklama
Julcia tyle pecherzykow to nie ma bata. Cos z tego wyrośnie:D
Anula za jutrzejsza betę kciuki&&&
Tyle się nasluchalam i naczytalam o tym ze testy owulacyjne też poniekąd mogą pokazać ciążę i patrzcie. Nigdy nie mialam te tu żeby testowa była ciemniejsza od kontrolnej...

Załączniki

• 1458072107863.jpg
    1458072107863.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 49
Do góry