reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Azylek na mnie nie patrz bo ja już sama zwatpilam kiedy owulacja była .. ja to w ogóle jestem wybrykiem natury hehe ...zobaczymy co mi jutro wyjdzie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo myślę nad tym właśnie,ty wiesz ze to nie głupi pomysł ? :) mam wizję ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

No a mnie az teraz skręca po tym soku i wzdęcia mam takie az brzuch boli. Pewnie rewolucja sie dopiero zacznie [emoji6] brawo ja !!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mezu spi bo wstal o 5 wiec wpadam do was
Tynka trzymam kciuki
Anula wyjdzie super napewno
Jugus popieram
Azylek ja kocham kiszona kapuste i ogorki do tego beza cudo☺

Chyba cos mi sie sluz rozkręca i jest nawet przezroczysty [emoji6] a z kibla chyba dzisiaj nie zejde [emoji23]
Hip hip hurraaa kiszona kapustaaaa !! [emoji52]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hejo.

Przepraszam ale napisalam mega posta do wszystkich i to g ..no mi nie wyslalo;)

A wiec po wizycie nadal nic niewiadomo.
Jest z 4 lub 5 pecherzykow 9mm na lewym jajniku i jeden 9mm na prawym. Niema narazie dominujacego ale moze tez tsk byc ze wszystkie bede do owu wiec lekarz nie kazal sie zblizac do meza! Hehe. W sobote mam kolejna wizyte i zobaczymy jak rosna. I co z tego bedzie!

Jugoslawa wiec tak jak przypuszczalam Clo na mnie tak dobrze nie dziala...bo na 9dc male te pecherzyki!
Endometrium troche kiepskie ale mowil ze kolejny cykl dostane estrogen i duphaston na polepszenie;)
Powiedz mi jak teraz jest 9mm to kiedy moze byc owulacja ? Za ile dni mniej wiecej?

Do góry