reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Luska a ty bylas u lekarza dzis? Przepraszam jesli pominelam. Ale mialam do nadrobienia dzis ponad 20stron;)

A lekarz dlaczego nie kazal mi sie starac jak bedzie 5 tych pecherzykow dominujacych? Chodzi o ciaze mnoga?niewiem czy dobrze mysle! Bo w sumie mu sie niezapytalam...

Lusia ja dzis 12dc [emoji3]
Julia moj miał 13mm i ginek mowi ze Ok piątku sob powinna byc owu, wiec Lusia chyba dobrze Ci policzyła [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Fajnie dziekuje;) pewnie bede miala jeszcze obserwacje w przyszlym tygodniu...ale tak chcialam orientacyjnie wiedziec;)
Akurat mam nocki w pracy heh:/

W przypadku brania hormonów zawsze jest ryzyko mnogich ciąż, bo org wytwarza czesto 2 pecherzyki, dlatego duzo bliźniaków wychodzi po stymulowanych cyklach. A moze pięcioraczki Jula ? [emoji4] kurde Jugo musi sie wypowiedzieć, ona jest bardzo mądra w tych sprawach [emoji3]

julia: przy długich cyklach jak na 9dc to wcale nie tak źle :) Zwłaszcza, że masz ich aż tyle, wow! Sześcioraczki :D Pęcherzyki rosną średnio właśnie 1-3 mm dziennie, tak sie przyjmuje z tego co czytałam. To też cecha osobnicza. No i pękają też różnie, bo u niekórych pęknie taki co ma 18 mm a u innych dopiero taki co ma 26 mm :| Podejrzewam, że zakazał zbliżania do męża własnie przez wzgląd na to, że wszystkie mogą pęknąć i wtedy nie wiadomo co będzie.

azylek:dzięki za komplement, ale tyle wiem ile przeczytam :D Kiedyś było takie powiedzenie "tyle wiem ile zjem" w zasadzie też do mnie pasuje :D:D:D

Jugo ja tylko stwierdzam fakt [emoji3] ale w takim razie do mnie tez pasuje, bo jem jak nienormalna ostatnio [emoji6]
Tynka juz wiem, te tabl to profertil [emoji4]

Patrzcie co wyprawia moja aparatka:p

Załączniki

• 1458069704049.jpg
    1458069704049.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry