reklama
Luska a ty bylas u lekarza dzis? Przepraszam jesli pominelam. Ale mialam do nadrobienia dzis ponad 20stron
A lekarz dlaczego nie kazal mi sie starac jak bedzie 5 tych pecherzykow dominujacych? Chodzi o ciaze mnoga?niewiem czy dobrze mysle! Bo w sumie mu sie niezapytalam...
A lekarz dlaczego nie kazal mi sie starac jak bedzie 5 tych pecherzykow dominujacych? Chodzi o ciaze mnoga?niewiem czy dobrze mysle! Bo w sumie mu sie niezapytalam...
azylek
Fanka BB :)
W przypadku brania hormonów zawsze jest ryzyko mnogich ciąż, bo org wytwarza czesto 2 pecherzyki, dlatego duzo bliźniaków wychodzi po stymulowanych cyklach. A moze pięcioraczki Jula ? [emoji4] kurde Jugo musi sie wypowiedzieć, ona jest bardzo mądra w tych sprawach [emoji3]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Jugosława
Fanka BB :)
julia: przy długich cyklach jak na 9dc to wcale nie tak źle Zwłaszcza, że masz ich aż tyle, wow! Sześcioraczki Pęcherzyki rosną średnio właśnie 1-3 mm dziennie, tak sie przyjmuje z tego co czytałam. To też cecha osobnicza. No i pękają też różnie, bo u niekórych pęknie taki co ma 18 mm a u innych dopiero taki co ma 26 mm :| Podejrzewam, że zakazał zbliżania do męża własnie przez wzgląd na to, że wszystkie mogą pęknąć i wtedy nie wiadomo co będzie.
azylek:dzięki za komplement, ale tyle wiem ile przeczytam Kiedyś było takie powiedzenie "tyle wiem ile zjem" w zasadzie też do mnie pasuje
azylek:dzięki za komplement, ale tyle wiem ile przeczytam Kiedyś było takie powiedzenie "tyle wiem ile zjem" w zasadzie też do mnie pasuje
karola1507
Podążając za marzeniami:)
reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)