reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tynka jak na moje oko nie jest najgorzej ! u nas było o wiele gorzej ....myślę że odpowiedź ia kuracja witaminowa i będzie ok ....a przede wszystkim trzeba powtórzyć z zachowaniem większej wstrzemięźliwości ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Anula nie zawsze. To jest tak ze on pracuje ponad 30 km od domu. Może to nie jest daleko ale jak zostaje do 22 a rano wstaje na 6-7 to się mu nie opłaca wracać więc zostaje u siostry na noc. Mają mało ludzi i pracuje po 14-15 godz.

Anula a mnie gin powiedziała że nie ma sensu bo to nie istotne że jest tak mało plemników. Dla niej dużo większym problemem jest to że tylko niecałe 5% jest prawidłowych. I powiedziała że nawet jeśli byłoby 5 dni bez seksu to niczego to nie zmieni bo plemniki się 6 tygodni tworzą a te nowe formy i tak będą nieprawidłowe. Kazała brać witaminy, dopisała axaren men i Gold omega 3 i powtórka za 3 miesiące. Jak tylko ją się uporam z endometrioza to zapisuje go do androloga. Czytałam na necie że przy oligozoospermii 3 stopnia to nawet inseminacja nie ma sensu tylko in vitro ale jakoś nie chce w to wierzyć.

tynka: ja też myślę, że jednak warto powtórzyć badania. Chociaż najlepiej już po pewnym czasie po braniu suplementów, z zachowaniem tych wymaganych dni. A androlog to zdecydowanie tak, bo jednak może są przyczyny, które da się wyeliminować. Głowa do góry.

Dziewczyny a betę to kiedy najszybciej mozna zrobic? Ile dni po owulacji?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jugo też tak myślę. Dołożymy te zalecane witaminy i powtórzyła badanie za jakieś trzy miesiące. Ja w tym czasie uporam się z endometrioza a męża umowie do androloga.

Azylek no ja myślę że nie wcześniej jak 12-13dni po owu i wtedy to jest już pewny wynik. Wszystko zależy kiedy dochodzi do zagnieżdżenia.

Tynka dowiem sie o witaminy na to nasienie, znajomy brał, bo miał wlasnie z przepisu lekarza i mu bardzo wyniki sie poprawiły, tyle ze drogie te tabletki były [emoji17]

Azylek tak jak Tynka mówi 12-13dpo jest pewniak bo zagnieżdżane może od 6 do 12dni trwać nie?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Zgadza sie [emoji4] a Ty Anula kiedy betę robiłaś ?
Zabijcie mnie, wypiłam sok z kapusty kiszonej i mam taka rewolucje w brzuchu, ze głowa boli [emoji15]

Do góry