reklama
tęczowa89
Fanka BB :)
Azylku nie dziękuje jeszczeKurde dziewczyny ja tak czytam o tych waszych wynikach i sprawdziłam mojego męża i ma 232ml plemników [emoji15]u niego wyniki książkowe, tylko ze mna problem .. Takze nie załamujcie sie, bo mysle, ze problem z facetem jest "mniejszy" niz ten po stronie kobiety [emoji20]
W pt mam kolejny monit, rośnie pęcherzyk i owu jakos tak pt,sob ma byc no i dostanę zastrzyki z progrest. na ta lutealna..
Eh mowie wam to jest tak, ze jak nie urok to sraczka [emoji6]ale ten wątek szczęśliwy, każda po kolei zaciążona, wiec nie traćmy nadziei !
Tynka ja tez miewam takie dni, ze pytam sie za co to wszystko mi sie przytrafia, dlaczego ja, ze czemu wcześniej sie nie wzięłam za badania bo teraz juz półtora roku sie bujamy i jedno poronienie za nami [emoji17]a nadal nie wiadomo o co chodzi konkretnie, bo ja nie moge zajsc a niby wszystko Ok..
Co ma byc to bedzie [emoji4]
Tęczowa gratuluje !! Ty normalnie na zawołanie zachodzisz [emoji3] biore Colostrum i chyba zamowie jeszcze to b12 bo mam średni wynik :/
Anula ja mam syfow non stop cos, wiec znam ten bol, ale teraz to dla dobra ogółu, wiec niech tam sobie wyskakują, fasola daje znac o sobie [emoji3]
Monisia ja nawet sie nie wypowiem na to wszystko co Ciebie spotyka, bo po prostu brak mi słów i kur** niesprawiedliwe to życie jak cholera !! Musisz byc dzielna Kochana !
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
dzieki,mma zamieszanie w pracy i sie gubie w postachproszę
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
co to? ragdoll? o ja cudenkoanula jaki słodki !
moja by się z chęcią pobawila
To jaki rasowiec?
U mnie pies już był , macie kota
Zobacz załącznik 750786
Edit : plany mam takie , mała ogląda ostatnia bajkę i w wyrko a jak wstane to kawka !
Pogoda brzydka nawet nie wychodzimy nigdzie![]()
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Hej:-) Ja po zakupach. Właśnie Was nadrobilam. Co do wyników nasienia mój M robił dwa razy i ma tylko 5 % o prawidłowej budowie, a jednak udało się w ciążę zajść. Moja gin nam powiedziała wtedy jak zobaczyła wyniki ze nie jest źle bo w końcu do zapłodnienia potrzebny jest jeden plemnik:-)
Ty to w ogole dajesz nadzieje, wiec wiesz ♥Hej:-) Ja po zakupach. Właśnie Was nadrobilam. Co do wyników nasienia mój M robił dwa razy i ma tylko 5 % o prawidłowej budowie, a jednak udało się w ciążę zajść. Moja gin nam powiedziała wtedy jak zobaczyła wyniki ze nie jest źle bo w końcu do zapłodnienia potrzebny jest jeden plemnik:-)
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Kupiliśmy do kuchni boazerie i płytki na ścianę oraz panele podłogowe i zmywak z baterią. Jeszcze zostały nam do kupienia okap i listwy wykończeniowe.
reklama
daj potem foto jak skonczycieKupiliśmy do kuchni boazerie i płytki na ścianę oraz panele podłogowe i zmywak z baterią. Jeszcze zostały nam do kupienia okap i listwy wykończeniowe.
![Uśmiech :-) :) :-) :)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)