reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Lux mam wrażenie ze całe ale nie jest to mocny ból porostu czuje ze je mam ...no i sutki tak mrowią z lekka ale wczoraj jeszcze miałam miękki i normalny cyc wiec wiesz nie jest to dla mnie wyznacznik a w ciąży z synem były miękkie i normalne aż do porodu nie bolały ani trochę .... także za każdym razem inaczej ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
proszę :)

reklama
anula jaki słodki ! :)
moja by się z chęcią pobawila :D
To jaki rasowiec?

U mnie pies już był , macie kota :p
IMG_20160311_224053-480x853.jpg

Edit : plany mam takie , mała ogląda ostatnia bajkę i w wyrko a jak wstane to kawka !
Pogoda brzydka nawet nie wychodzimy nigdzie :)

Załączniki

• IMG_20160311_224053-480x853.jpg
    IMG_20160311_224053-480x853.jpg
    106,5 KB · Wyświetleń: 223
anula taaa chyba by go zjadła , choć on lubi psiaki w końcu ma w domu :D
A do twojego avatarku to ten by pasował :p
IMG_20151217_152436-480x855.jpg
quwa oddam w dobre rece diabła :D

Załączniki

• IMG_20151217_152436-480x855.jpg
    IMG_20151217_152436-480x855.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 199
anulaa no dwa koty i psa :D mały zwierzyniec :p
I czasem sajgon w domu :)
Rudy to jeszcze trochę i na obciecie jajec idzie to mam nadzieję , ze dorosnie i szaleć tak nie będzie :)

Bum a to dobra jesteś :) mi wystarczy kundel,dziecko i mąż = cyrk na kołach .... żadnego futrzaka więcej :)

Jestem po. Mamy nie powtarzać badania bo to nic nie da. Problemem większym od ilości plemników jest to że tylko 5 % jest prawidłowych a 95% nie. A tutaj ich ilość nic nie zmieni bo dalej będzie większość popsuta. Jeśli o mnie chodzi to od razu po okresie mam przyjść i jeśli mój prawy jajnik znowu będzie wyglądał typowo dla endometriozy to ona zaleca laparoskopie i usunięcie tego wszystkiego a przy okazji sprawdzenie droznosci jajowodów bo nie ma na co czekać. Boję się jak jasna cholera. W głowie metlik

reklama
Kurde dziewczyny ja tak czytam o tych waszych wynikach i sprawdziłam mojego męża i ma 232ml plemników [emoji15]u niego wyniki książkowe, tylko ze mna problem .. Takze nie załamujcie sie, bo mysle, ze problem z facetem jest "mniejszy" niz ten po stronie kobiety [emoji20]
W pt mam kolejny monit, rośnie pęcherzyk i owu jakos tak pt,sob ma byc no i dostanę zastrzyki z progrest. na ta lutealna..
Eh mowie wam to jest tak, ze jak nie urok to sraczka [emoji6]ale ten wątek szczęśliwy, każda po kolei zaciążona, wiec nie traćmy nadziei !
Tynka ja tez miewam takie dni, ze pytam sie za co to wszystko mi sie przytrafia, dlaczego ja, ze czemu wcześniej sie nie wzięłam za badania bo teraz juz półtora roku sie bujamy i jedno poronienie za nami [emoji17]a nadal nie wiadomo o co chodzi konkretnie, bo ja nie moge zajsc a niby wszystko Ok..
Co ma byc to bedzie [emoji4]
Tęczowa gratuluje !! Ty normalnie na zawołanie zachodzisz [emoji3] biore Colostrum i chyba zamowie jeszcze to b12 bo mam średni wynik :/
Anula ja mam syfow non stop cos, wiec znam ten bol, ale teraz to dla dobra ogółu, wiec niech tam sobie wyskakują, fasola daje znac o sobie [emoji3]
Monisia ja nawet sie nie wypowiem na to wszystko co Ciebie spotyka, bo po prostu brak mi słów i kur** niesprawiedliwe to życie jak cholera !! Musisz byc dzielna Kochana !

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry