reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Karola ty się na pęcherzyk nie nastawiaj bo może go nie być,dopiero przy becie 1000 jednostek jest widoczny na usg :) takze spokojnie .... jest dobrze :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
a ja jakiś stres czuje .... dziwne tak .... jakbym podświadomie wiedziała że coś się zadzieje .... chyba już z głową coś nie tak .....
zimno jakoś u mnie ....słońca brak .... kurcze święta zaraz ....trzeba by coś zaplanować,pomyśleć .....

karola1507 jak nie plamisz to dupka nie bierz .. nadmiar progesteronu też ponoć dobry nie jest .. a co do USG to na tym etapie może być tylko widać pęcherzyk ciązowy ... to dopiero 2 tygodniowa ciąża więc wiesz ... za wczesnie .. tak jak Anusia pisze przy becie 1000 widać dopiero żółtkowy, więc się tam dużo nie spodziewaj :)
Anusia nie denerwuj się ... na listopadówkach jest dziewczyna, ma niższa bete jak Ty a jest dzień chyba przed @ ... więc spokojnie ...

Dobra moje kochane, czas zacząć pracowity dzień ... oddałabym wypłatę za weekend ... zazdroszcze mamom które siedzą w domciu ... ehhh

Dzieki dziewczyny... Ja sie nie nastawiam bo wiem ze ti wczesnie. Ważne żeby powiedziała ze jest na jakimkolwiek etapie by nie bylo:-)
Anula będzie dobrze, zobaczysz.. Nie może być inaczej:-)

eee u mnie dziś 28dc -termin @ ..... no ale nic się nie dzieje ....

reklama
nessi: o to faktycznie przykre :/ Jednak dużo zależy od determinacji przede wszystkim rodziców :( Nadgorliwe mamuśki są niezłe :D

anula: ja to meliskę piję z rana :D No i dobrze, że nic się nie dzieje. Nic nie będzie się działo, bo wszystko jest dobrze! o :)

karola: u mnie też śnieg sypał i tez takie wielkie płaty :) Akurat autem ze sklepu wracałam i zdziwienie pierwsza klasa! Nie dziwię sie, że mogłaś sie wystraszyć takiego bólu :/ Ten pierwszy trymestr jest specyficzny niestety.Dupek jako progesteron nie zaszkodzi. Ciężko jest ponoć przedawkować progesteron. A nospę próbowałaś? Często gin zalecają i magnez też, rozkurczowo działa.

Do góry