ja ogladam jasie fasoleCo tam dziewczynki?
A ja się zajadam pieguskami
P do pracy poszedl , mała śpi , więc weszłam też do wyrka
reklama
ja ogladam jasie fasole
Ooo on jest fajny lubialam na jego oglądać
92Tynka92
Fanka BB :)
Lusia kochana nie wiem jak cie pocieszyć, bo sama mam już mega chwile zwątpienia czasami. Ja się staram TYLKO 10 miesięcy, a wiem jak jest ciężko. I jeszcze to poczucie, że się ciągle stoi w miejscu, że czas mija a się nadal nic nie wie, to jest chyba najtrudniejsze...ja mam diagnozę i oby to było tylko to...może spróbuj w jakiejś klinice leczenia niepłodności. Może tam się ktoś wami porządnie zajmie. Jakbyś miała gina któremu ufasz to inaczej byś na to patrzyła. Wiem po sobie. Nie będę pisała "czekaj masz czas" bo już dużo czasu minęło. Ja też już nie czekam tylko staram się pomagać szczęściu. No i wierzę z całego serca, że ja też doświadcze macierzyństwa.
ja go kocham, zawsze mi humor poprawiOoo on jest fajny lubialam na jego oglądać
X bum poprosze wpisac do tableki 11 kwiecien tak przypuszczalnie hehe bo ja nigdy niemam regularnych
Wpisz 1 cykl staran
Anula slonce ja wierze ze bedzie dobrze kibicuje Tobie;*
Luska ;*
Ja wlasnie z pracy wracam i mam ochote na Chipsy
Wpisz 1 cykl staran
Anula slonce ja wierze ze bedzie dobrze kibicuje Tobie;*
Luska ;*
Ja wlasnie z pracy wracam i mam ochote na Chipsy
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Leżę i odpoczywam... Nudzi mi sie.. Zjadlam obiad i to byl blad... Czuje go jak idzie cała droga. Czasem zakluje mnie lewy jajnik co mnie denerwuje strasznie...
co mialas na obiad?Leżę i odpoczywam... Nudzi mi sie.. Zjadlam obiad i to byl blad... Czuje go jak idzie cała droga. Czasem zakluje mnie lewy jajnik co mnie denerwuje strasznie...
karola1507
zupę na kości wieprzowej z makaronem i żeberka pieczone w woreczku ( w gotowej przyprawie "pomysł na") kapusta zasmazana i ziemniaczki... Takie pyszności a ciężko mi weszło...
karola1507
A Wy co tam dobrego macie na obiad bo zastanawiam się co na jutro?
reklama