reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
lux: lubię połączenie kopytek z sosem warzywnym. Uuu przeziębiłaś się? Mam nadzieję, że to tylko przejściowe i szybko sobie katar pójdzie.

karola: no no no kroi się coś, oj kroi :D

Witam , witam :)

Jugo wizyta tesciow taka , ze tesc byl sam bo mają ciche dni a tesciowa ma dziś kolo 12 przyjechać :D

Aaaaa dzwonił kurier , gdzie zamówiłam łóżko w piątek do małej , dziś będzie ! :)

Miłego dnia !

karola cienkiutkaa jak włos kreske tez widzę ;)jedź na bete będzie wiadomo ;)

Przepraszam ze tak wparowalam ale nie moglam sie powstrzymac bo jest tu pare dziewczyn ktore znam i musialam,nie potrafilam sie powstrzymac :tak:

Anulka GRAAAAAAAATKI!!!!!! Mega trzymam kciuki i podgladne oczywiscie jak moge piekny test i slicznie przyrastajaca bete :tak:

Dziewczyny i te ktore znam i te pozostale staraczki zaciskam za Was wszyszkie mocno kciuki.Zycze Wam z calego serduszka pieknych pozytywnych testow w najblizszym czasie,pieknie rosnacych betek,potem slicznych Fasolek,bezproblemowych porodow i pieknych,zdrowych bobaskow :tak:

Jeszcze raz przepraszam za chamskie wtargniecie ale ogromnie Wam kibicuje i zaciskam kciuki najmocniej jak potrafie &&&&&&&&&& :tak:

Hejo

Nessi oczywiscie kciuki za wizyte

Ja dzis mam wolne bo bede miala co chwile gosci, tort piekny, pokaze Wam fotke pozniej

Jugoslawa humor nawet nawet
Postanowilam brac tabletki Clo a co tam;) monitoring bede miala wiec spoko looz
Kiedy dluzsze wolne to chyba na swieta wielkanocne hihi
U ciebie pada a u mnie jest snieg!!!! Wczoraj kolo polnocy jak wrocilam to padalo, rano die budze a tu snieg hehe co prawda juz topnieje hihi.
Ja niestety ide w niedziele na rano ale dam rade

Aschlee normalnie przez tylek dostaniesz !!! Jakie wtargniecie?;) hmmm
Bardzo sie ciesze ze sie odezwalas;)

Boli jajnik prawy od wczoraj , takie mam uczucie ciagnieecia ...
I dziś mnie mdli mam urojenia tera ja :eek:

reklama
Do góry