reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

karola: kolację zjadłam niedawno i mam przypływ dobrego humoru :D Winko! Tobie zaraz też humorek przypłynie ;)

anula: leci ten tydzień szybciutko. Jak ja dawno tostów nie jadłam. A jakie robisz? Na słodko czy na wytrawnie?

xbum: ciężko powiedzieć, bo nie wiadomo kiedy owu była :| Jedno jest pewne - trzeba być po prostu dobrej myśli ;)

lux: spokojnej nocki i kolorowych snów ;)

reklama
Karola zdrówko :)

Jugo na wytrawnie :) hehe ....
no leci leci .... a jeszcze jak pogoda ładna to już w ogóle .... chce juz wiosnę :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo kuzde chce ale nie umie ...

Nic trzeba małą do spania szykowac , siebie ogarnac i do łóżka :) , choc zapewne wyladuje w nim o 1 :D

anula: szkoda, że nie mam ani tostera ani opiekacza :( Co prawda robię czasem zapiekanki w piekarniku, ale to nie to samo ;) Smacznego :D

xbum: to ja będę myśleć optymistycznie za ciebie :D

I ja frunę do spania. Oczy mi się już zamykać zaczynają, a wypadałoby coś przed snem obejrzeć :D

Dobranoc laski! :)

Bum ważne ze @ nie ma więc nie trać nadzieji :) o 1 ... o Chrystusie i do tego jakbym rano miała wstać to normalnie zombi ...

dobranoc kobietki
ja też idę się ogarnąć :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witam się z rana :)
Ktoś ma pomysł jak się odświeżyć przed wizytą u gina mając 10 min czasu i do dospozycji tylko szkolny mały zlew ? :D Kupiłam chusteczki nawilżone ... nie mam innego pomysłu o_O :oo2::zawstydzona/y::huh::-p

Nessi ja zazwyczaj na szybko używam chusteczek nawilzajacych.

Zrobiłam tego sikanca. Proszę o opinię;

Załączniki

• 1457504949489.jpg
    1457504949489.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry