reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Na mnie nie liczcie ....daleka droga .... ja za to przetestuje swoją cierpliwość w nowym cyklu i nie zatestuje długo .... słoik chyba postawie w chacie i zacznę w niego pakować kasę która będę chciała wydać na test ciazowy -majątek :) ... obsikany :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Z tym sloikiem to dobry pomysł , mi też się przyda w końcu to nie wiadomo czy to ten miesiąc , czy następny :)

A kiedy już robicie test w dniu spodzewanej się miesiączki czy wcześniej ? ;)

Bum mnie to zawsze strzela chęć dużo wcześniej :) .... a w grudniu a nawet jeszcze w listopadzie ujrzałam 2 kreski to pilecialam po kolejne bo nie uwierzylam ze się udalo,że to się dzieje .... miło było .... niestety .... ale jeszcze je zobaczę - nie ma opcji

Hahahaha Anula88 majątek obsikany ! Padłam [emoji23][emoji3]
To jest naprawdę psychoza.. Ja mam takie stany, ze jak nie ma sexu w okolicach owu to mam takiego doła, że siedzę i ryczę. Tyle razy mówiłam sobie, ze żadnych kalendarzyków, sprawdzania, srania, tylko na luzie spróbować, ale nie potrafię. Spinam sie i kazdy miesiac wyglada podobnie, mężowi przypominam kiedy trzeba działać, i to jeszcze jak taka aktorka udaje, ze "nie wiem, chyba w przyszłym tyg mam płodne" chociaz doskonale wszystko mam obcykane. Maż tez sue stresuje, wcale mu sie nie dziwie, bo to wszystko dokładnie tak wyglada jak napisałaś.. Mechanicznie.. Byle trafić !! [emoji52]
Mi wyszły 2 krechy w dzien miesiączki, wcześniej nic.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

anula no pewnie , że zobaczysz i może jeszcze nie raz ;)
Choć mi się marzy tylko dwójka , faajnie teraz dla córki by było stworzyć braciszka :)

To ja może swój zrobię 26 lutego a potem zna drugi poczekam do @ :D

A do tego tez sie zapuscilam, nic mi sie nie chce, tłumacze to moja choroba, wkurzona jestem na maxa, ze jestem takim leniem obsranym. Jak niedźwiedź zapadłam w sen zimowy. Mam nadzieje, ze na wiosnę mi przejdzie, bo sama ze sobą nie moge wyrobić juz..

Co my nie damy rady ? Damy damy :) ....

mój to już mnie nie słucha chyba .... mówię kiedy i dzialamy .... trochę przykre ... zamiast z przyjemnością etc to " bo trzeba,bo czas " a kurcze wtedy na odwrót .... mój w piątek idzie armię pod lupę oddać ... nie wiem czy nie zemdleje w drodze do kliniki bo to dla niego mega wyczyn .... choć już raz ma za sobą aczkolwiek ja wiozlam .... a jak androlog go zaskoczył i majciochy w dół kazał zdjąć i usg jajcow robił - minę miał bezbledna ..... ale dzielny pacjent z niego :) .... no nic pitu pitu ....śmiechu hihu .... a oby to się moim płaczem w piątek nie skończyło ..... kobitki miło jest ale spać iść trzeba .... do jutra :)

Moj tez miał z tym niezłe problemy , musiałam mu pomagać i chyba inaczej nie dałby rady [emoji23]
Bedzie dobrze Anula, trzeba wierzyć!
Wszystkie damy rade i to w tym roku ! Postanowione [emoji7][emoji4]

Dziewczyny ja mam to samo zylam z miesiaca na miesiac tempka sluz seks w dni plodne to moze wykonczyc tak sie nie da dlatego postanowienie z 5 stycznia koniec z obserwacja testami tempka itp planowany zestaw femibion natal 1(jedyne witaminy po ktorych nie mam mdlosci) wiesiolek len lub ta szalwia hiszpanska wit magnez i b6 do tego po okresie zastosuje mugovagin globulki na ta suchosc, i staly zestaw na astme deslodyna milukante i lek na tarczyce euthyrox ladny zestaw nie ma co mam inofem 25 saszetek ale chyba go odpuszcze bo mi nic nie daje

reklama
Przepowiadam opcje ze juz zaraz .... na wiosnę ...bo do końca roku nie ujade :) .... idę spać bo rano będzie sajgon jak budzik będzie dzwonil .... a jutro mam trochę spotkań poumawianych w biurze wiec trzeba coś kumac :)

Do góry