reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

lux: niezła akcja z tym kuzynem :/ Goście, którzy są uciążliwi to aż się nie chce zapraszać ponownie. A jeszcze jak na kilka dni mają przyjechać to już w ogóle w człowieku się niechęć buduje. Ja miałam kiedyś tak, że kolega mojego M chciał u nas przez weekend przenocować. Nie pasowało nam wtedy, bo mieliśmy już plany. I wyobraź sobie co zrobił...
wracamy w piątek do mieszkania a pod drzwiami stoi kolega M. Wprosić się chciał :| Przenocowaliśmy go z piątku na sobotę i potem dostał wiązankę, że tak się nie robi i tak dalej. I się wyniósł...jak tak można :/

reklama
Jestem zla, wsciekla...jakis czas temu pisal do mnie Tomka kuzyn Sebastian, ze przyjada do nas na majowke i mamy ich przenocowac kilka dni, odmowilam, bo raz, ze sorry ja majowki nie poswiece by komus kolo dupska latac a dwa ja miejsca nie mam, bo drugi pokoj jest pusty i gdzie ja ich poloze, mowie, zorganizuj se nocleg gdzie indziej, a do nas przyjesz na obiad czy kolacje i juz...i ten przychlast zadzwonil do mojej tesciowej oburzony, ze ja nie chce go ugoscic, mowie, no kuzwa jak to nie chce? chce, ale spac u mnie nie bedzie, bo ja nie mam miejsca...i tesciowa mu tak samo powiedziala, ze miejsca brak itp i zadzwonila jego siostra Sylwia i mowi no slyszalam ciocia, ze Seba sie wybiera do Was? tesciowa mowi, ze tak, ze u Pauli mial spac, ale ona odmowila, bo miejsca brak.. i Seba se wymyslil, ze tesciowa go przenocuje..ona mowi, no ok jest synem mojego brata i wezme go,. ale zaraz mu powiedzialam, ze maja po sobie sprzatac, bo ma z laska przyjechac i kase dac na zycie,. bo mnie nie stac by ich kilka dni zywic, woda i prad tez kosztuje...i on se wymyslil, ze jak przyjedzie do cioci i to bedzie przyjezdzac do nas, tesciowa mowi ciekawe czym jak u nas czesc autobosow nie jezdzi zwlaszcza w weekend...a on, ze ja mam po niego jezdzic do niej i go odwozic, no juz nieodoczekanie!!!!!!!! koles sie wprasza i jeszcze ma zadania..no ludzie!!!! aha i jeszcze Sylwia tesciowej mowi ciotka wez sie za niego, bo jak u nas byli kilka dni to nawet lyzeczki nie umyli po sobie i wojne zrobilam, ze maja sprzatac a nie zebym ja musiala lozka po nich robic..Bogu dziekuje, ze mam tam,ten pokoj pusty hahaha, mam go z glowy :laugh2:

O ja bym mu posłała parę głebszych i tyle ... powiedz, że masz karaluchy następnym razem :D

Ja dzisiaj zajęta mdłościami to się nie zastanawiam nad jutrem .. co ma być to będzie ..

Dzien dobry :)

U mnie rodzinny odwiedzony , leki przepisane , wykupione choć dzisiaj się nawet lepiej czuje :)

Na święta u nas barszczyk biały z kiełbaska w chlebku teraz mają być chlebki w biedronce :) a ciasta ja tam uwale murzynka i miodowego a co mi tam :D
Może jakiś pierogów ulepie , kurczę no co jeszcze się robi? ...

Jugo a pałki zrobię w piekarniku , do tego fryty i jakaś surówkę :) , mała ma jeszcze pomidorową , ale naa palke na pewno się skusi więc obiad z głowy :D

Aaaa odebrałam tego costangusa :)
Lux ile tabletek brałas myślale czy dwie czy jedną dziennie no ja powyżej 60kg ha :D

no i ja temu kuzynowi tlumacze, ze nie mozna sie tak wpraszac, bo warunkow na to nie mamy a na podlodze go nie poloze, poza tym ja nie mam dlugiego weekendu majowego, bo 2 maja ide do pracy, Tomek te..ehh slow brakuje

Nessi wdech wydech-mdlosci dobry znak

Dzien dobry :)

U mnie rodzinny odwiedzony , leki przepisane , wykupione choć dzisiaj się nawet lepiej czuje :)

Na święta u nas barszczyk biały z kiełbaska w chlebku teraz mają być chlebki w biedronce :) a ciasta ja tam uwale murzynka i miodowego a co mi tam :D
Może jakiś pierogów ulepie , kurczę no co jeszcze się robi? ...

Jugo a pałki zrobię w piekarniku , do tego fryty i jakaś surówkę :) , mała ma jeszcze pomidorową , ale naa palke na pewno się skusi więc obiad z głowy :D

Aaaa odebrałam tego costangusa :)
Lux ile tabletek brałas myślale czy dwie czy jedną dziennie no ja powyżej 60kg ha :D
dwie bralam, przy wadze powyzej 60kg sie dwie bralo pamietam

Cześć dziewczyny [emoji4]
Jugo u mnie ciemnica straszna i leje jak cholera, zwariowała ta pogoda, chyba dlatego troche do tylu chodzę od 2 dni ;)
Tynka nie jest zle, idzie ugotować tak żebyśmy razem z mężem dobry obiad zjedli. Czasem faktycznie kombinuje po dwa dania, ale nie jest tragicznie ;)
Najgorzej tylko jak pomysłów brakuje, to czasem internet idzie w ruch :)
A tak naprawde to przytyłam 2kg, wiec naprawde idzie sie zdrowo nażreć [emoji16]
Anula biedaku trzymaj sie tam, bo pewnie skurcze daja w kość. Od razu mi sie moje przypominają i bol w lędźwiach, o matko ..
Kolejny dzien turbo głupich snów.. Chyba za pozno spac chodzę [emoji52][emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Luxi Ty to masz z tą rodzinka :D powinniście mieszkać w drugim końcu Polski to może byś miała trochę spokoju :D ale dobrze ze chociaż teściowa troszkę za Tobą zaczęła być.
Jugo u nas nic nadzwyczajnego nie będzie. Żurek, jajka faszerowane pieczarkami, cebulką no i zoltkami, z natka pietruszki, sałatka jarzynowa, sałatka z brokulem, jajkiem, sałata lodowa, czerwona cebulka, pomidor, ogórek, zazwyczaj daje jakiegoś mieska do tego, ten malowany boczek lub kurczaka wędzonego ;) w poniedziałek na obiad będzie pieczony indyk i zrobię na kiedyś biała kiełbasę w konfitury z czerwonej cebuli. Z ciast to będzie sernik, i może wafle. Nie będę nic zbytnio pięć bo i tak tego nikt nie je a wczoraj K robił szarlotke ;). No i u mnie obowiązkowo już hoduje kiełki różne rozniaste :D i upieklam już łopatke.

Luxi Ty to masz z tą rodzinka :D powinniście mieszkać w drugim końcu Polski to może byś miała trochę spokoju :D ale dobrze ze chociaż teściowa troszkę za Tobą zaczęła być.
Jugo u nas nic nadzwyczajnego nie będzie. Żurek, jajka faszerowane pieczarkami, cebulką no i zoltkami, z natka pietruszki, sałatka jarzynowa, sałatka z brokulem, jajkiem, sałata lodowa, czerwona cebulka, pomidor, ogórek, zazwyczaj daje jakiegoś mieska do tego, ten malowany boczek lub kurczaka wędzonego ;) w poniedziałek na obiad będzie pieczony indyk i zrobię na kiedyś biała kiełbasę w konfitury z czerwonej cebuli. Z ciast to będzie sernik, i może wafle. Nie będę nic zbytnio pięć bo i tak tego nikt nie je a wczoraj K robił szarlotke ;). No i u mnie obowiązkowo już hoduje kiełki różne rozniaste :D i upieklam już łopatke.
ten Tomka kuzyn wlasnie jest z daleka, na poludniu mieszka i se wymyslil, ze rodzinke odwiedzi..a tesciowa ostatnio do rany przyloz i oby tak zostalo, chyba cos zrozumiala

reklama
Do góry