reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jogu a u ciebie co tam ?
Wszystko ok , który dzień cyklu ? :)
Jutro zaktualizuje tabelkę i podesle.

reklama
xbum: u mnie byczenie się po obiedzie ;) Czasem mi się jajniki odzywają i mam wrażenie, że mam brzuch większy tam na dole :/ A to dopiero 7 dc :| Obym tylko nie produkowała wielkich pęcherzyków z których później będą torbiele :/ Tego się obawiam...no zobaczymy co będzie na usg, bo idę w przyszłym tygodniu.

Jogu 7dc , myślałam że już dalej jesteś :)
No u mnie 9dc , więc też jestem ciekawa jak to będzie i co gin mi powie w poniedziałek :D
Nie no oby u Ciebie było ok i żadnych torbieli nie było ..
Moja mama dzisiaj była u gin bo krwawi już 27dni !! 1.5 miesiąca temu miała wycinane miesniaki a teraz tak długo krwawi i macica jest się nie obkurcza , przepisali jej tabletki i jak nie pomoga to idzie na wycięcie ... eh..

przepraszam, ale musiałam się przespać, bo głowa leciała :). Julia jak na Irlandzkie warunki udało mi się do lekarza na scan wyprosić na 19.04 :/, ale pójde do polskiego gina tylko nie mam planu kiedy. Co do zastrzyków to o niebo lepiej niż za pierwszym razem, klucz tkwił by cała igła była w tłuszczu :D

Jugo no ona chyba już nawet menopauze powinna mieć bp ma 51 lat , więc nie wiadomo co i jak :/
Nooo a to wizyty szybko zlecialo , cieszę się , może będę wiedzieć co i jak ;)

Tęczowa sen dobrze robi , wiec nie mma co przepraszać a wypoczywaj jak najwięcej ;*

Jugo no ona chyba już nawet menopauze powinna mieć bp ma 51 lat , więc nie wiadomo co i jak :/
Nooo a to wizyty szybko zlecialo , cieszę się , może będę wiedzieć co i jak ;)

Tęczowa sen dobrze robi , wiec nie mma co przepraszać a wypoczywaj jak najwięcej ;*
xbum nie żałuję sobie i mój mąż chcąc nie chcąc musi mi pomagać...dziś go nieładnie mówiąc z...ałam że jak chce żebym ciąże donosiła niech nie nie wkurza i bierze się za robotę, bo palcem nie ruszam, a jemu korona z głowy nie spadnie :D

Tęczowa i bardzo doobrze powiedzialas ;)
Trochę jak się Tobą zaopiekuje nic się nie stanie a jaką piękna nagrodę będzie miał :)

reklama
Do góry