reklama
bedziemy sie martwic, jak sie czujesz?A o mnie się nie martwcie ... dojdę do siebie.
NeSSi
Moderatorka
Fizycznie świetnie, nie mam boleści ... od wczoraj nie plamię Psychicznie różnie ... boję się o bete .. mają być dzisiaj wyniki koło 15:00 chyba nawet bardziej, niż wizyty u gina Chciałabym już wiedzieć na czym stoję ..bedziemy sie martwic, jak sie czujesz?
azylek
Fanka BB :)
Tęczowa śmigam na monit i zastanawiam sie czy góra czy dołem mi poleci [emoji3] bo mam jakies historie od wczoraj dziwne.
Sikać tam i sprawdzać kreski [emoji6]i bez stresu.
Dobrze, ze to plamienie ustało.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
my tu trzymamy kciuki by bylo wszystko ok, mysle o Tobie caly czasFizycznie świetnie, nie mam boleści ... od wczoraj nie plamię Psychicznie różnie ... boję się o bete .. mają być dzisiaj wyniki koło 15:00 chyba nawet bardziej, niż wizyty u gina Chciałabym już wiedzieć na czym stoję ..
NeSSi
Moderatorka
my tu trzymamy kciuki by bylo wszystko ok, mysle o Tobie caly czas
Oj Luxia ...wiesz jak to jest bo to przeszłaś ... dojdę do siebie ...nie bój żaby Jeszcze będziecie miały mnie dość : )
tęczowa89
Fanka BB :)
może nie będzie, aż tak źle trzymam kciuki, żeby jajca były pożadneTęczowa śmigam na monit i zastanawiam sie czy góra czy dołem mi poleci [emoji3] bo mam jakies historie od wczoraj dziwne.
Ty masz myslec pozytwnie, odgon te zle mysli!!Oj Luxia ...wiesz jak to jest bo to przeszłaś ... dojdę do siebie ...nie bój żaby Jeszcze będziecie miały mnie dość : )
reklama
NeSSi
Moderatorka
Ty masz myslec pozytwnie, odgon te zle mysli!!
No dobra ... niech Ci będzie
Załączniki