reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Tęczowa gratulacje! Piękne kreseczki. Kolejny z Was dostaje piękny prezent od króliczka wielkanocnego na święta.
Ja nie będą mamą 2016 ani nawet 2017 i chyba w ogóle, więc raczej nie powinnam się udzielać
...od rana z resztą mam nastawienie na nie i wszystko wywołuje u mnie tylko jedna reakcje <płacz> . Ja nie wiem czym sobie zasłużyłam na to wszystko.
Ja nie będą mamą 2016 ani nawet 2017 i chyba w ogóle, więc raczej nie powinnam się udzielać
![No2 :no2: :no2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no7lb.gif)
w sobote, ale u mnie juz idzie. boli krocze i mam biegunke u mnie to objaw @czekam na Ciebie teraz. Kiedy testujesz?
nie mow tak, chcesz sie poddac? nie wolno!! trzeba wlaczyc do skutku!!!! w koncu sie uda, zobacz ilu dziewczynom po przejsciach sie udaloTęczowa gratulacje! Piękne kreseczki. Kolejny z Was dostaje piękny prezent od króliczka wielkanocnego na święta.
Ja nie będą mamą 2016 ani nawet 2017 i chyba w ogóle, więc raczej nie powinnam się udzielać...od rana z resztą mam nastawienie na nie i wszystko wywołuje u mnie tylko jedna reakcje <płacz> . Ja nie wiem czym sobie zasłużyłam na to wszystko.
Ostatnia edycja:
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Tynka a tylko spróbuj zniknąć ! to zrobisz nam straszna przykrość .... ja doskonale wiem jak to jest kiedy wszystko jest na nie,kiedy już nie masz siły i nadziei ... a potem mimo wszystko wraca siła do walki .... chyba nie chcesz się poddać ? musimy walczyć do końca ! po trupach to celu !
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
tęczowa89
Tynka proszę Cię nie załamuj się! wiem, że to trudne, zwłaszcze jeśli wszędzie trąbią o ciążach, porodach i dzieciach..wiem...ja poroniłam 4 razy i swoje musiałam wypłakać i wykrzyczeć, ale trzeba podnieść głowę i ruszyć do walki...SAMO SIĘ NIE ZROBI!!! chcesz zostanę Twoim osobistym motywatorem :*Tęczowa gratulacje! Piękne kreseczki. Kolejny z Was dostaje piękny prezent od króliczka wielkanocnego na święta.
Ja nie będą mamą 2016 ani nawet 2017 i chyba w ogóle, więc raczej nie powinnam się udzielać...od rana z resztą mam nastawienie na nie i wszystko wywołuje u mnie tylko jedna reakcje <płacz> . Ja nie wiem czym sobie zasłużyłam na to wszystko.
92Tynka92
Bardzo bym chciała odbić się w końcu od dna. Usłyszeć że coś jest dobrze a tu jak na złość czego się nie dotkniemy to wychodzą nowe problemy...mnie jest żal jednego cyklu zmarnować a tu to widmo laparoskopii i dobre 3-4 cykle do niczego. Jeszcze to nasienie, a co jeśli mam niedrozne jajowody. Z moim szczęściem napewno tak będzie i nie zostaje mi nic innego jak pożegnać się z myślą o dziecku, bo nas nie stać na in vitro.
tęczowa89
musisz próbować wszystkie, dosłownie łapać się każdej deski ratunku. Szukać czytać . Jeśli jajowody niedrożne, to nie koniec świata przecież jest na to zabiegBardzo bym chciała odbić się w końcu od dna. Usłyszeć że coś jest dobrze a tu jak na złość czego się nie dotkniemy to wychodzą nowe problemy...mnie jest żal jednego cyklu zmarnować a tu to widmo laparoskopii i dobre 3-4 cykle do niczego. Jeszcze to nasienie, a co jeśli mam niedrozne jajowody. Z moim szczęściem napewno tak będzie i nie zostaje mi nic innego jak pożegnać się z myślą o dziecku, bo nas nie stać na in vitro.
reklama
a adopcja? myslalas o tym?Bardzo bym chciała odbić się w końcu od dna. Usłyszeć że coś jest dobrze a tu jak na złość czego się nie dotkniemy to wychodzą nowe problemy...mnie jest żal jednego cyklu zmarnować a tu to widmo laparoskopii i dobre 3-4 cykle do niczego. Jeszcze to nasienie, a co jeśli mam niedrozne jajowody. Z moim szczęściem napewno tak będzie i nie zostaje mi nic innego jak pożegnać się z myślą o dziecku, bo nas nie stać na in vitro.