reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Oprócz bólu głowy nic mi nie jest :D , podłoga sprawiła się genialnie! i mam nadzieję, że tym razem się uda donosić zdrowe dziecko do końca ciąży. Dygam się strasznie!
noo i mam nadzieję, że wszystkie do końća grudnia się wyrobimy :D

reklama
Ja na chwile, slysze super wiesci wiec zagladam;)

Teczowa kochana ile cykli sie staraliscie? Jakie bierzesz leki?
Przypomnij z czym.ty masz problem?
Mocno zaciskam kciuki za twoja fasolke

Karola czekamy na wiesci i zaciskam &&&&

Anulka kochana za Ciebie rowniez zaciskam mocno moje kciukasy;);) i czekam na wiesci!!!

MARZEC:
16.03: Anula - wizyta u ginekologa
16.03: Karola - wizyta u ginekologa

17.03: Xbum - prolaktyna, TSH
18.03: Azylek - monitoring
19.03: Julia - monitoring
21.03: Xbum - wizyta u ginekologa
24.03: Jugosława - wizyta u ginekologa
24.03: Nessi - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Ja na chwile, slysze super wiesci wiec zagladam;)

Teczowa kochana ile cykli sie staraliscie? Jakie bierzesz leki?
Przypomnij z czym.ty masz problem?
Mocno zaciskam kciuki za twoja fasolke

Karola czekamy na wiesci i zaciskam &&&&

Anulka kochana za Ciebie rowniez zaciskam mocno moje kciukasy;);) i czekam na wiesci!!!
Julia my się staramy od grudnia 2014, o obecną ciąże w sumie straliśmy się 1 cykl, bo ostatnio poroniłam 26.11 i chciałam chwilę odczekać. Biorę UWAGA:
Encorton-10 mg, ale dziś zwiększę do 15 mg,
selen 200 mg,
acard 75 ,
jodid 100,
b6,
colostrum,
kwas foliowy 15 mg,
duphaston 2X1, ale dziś zwiększę do 3x1
i od pozytywnego testu mam robić zastrzyki z fragminu

a problem Julia tak na prawdę nie wyjaśniony :/ oprócz zdiagnozowanego SM , które nie powinno rzutować na ciąże to jeszcze mam przeciwciała przeciwplemnikowe, ale lekarze je ignorują twierdząc, że skoro zachodzę szybko to znaczy że to nie problem

reklama
Teczowa a co u Ciebie stwierdzono ze masz encorton? Ja ciaze nieporaniam ale serduszko staje...i zastanaeiam sie czy ten encorton by mogl cos zadzialac?

Do góry