reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej dziewczyny:)
Ja nie wytrzymam. Godzina 6.30 - 7 ja juz nie śpię i tak już od trzech dni. Normalnie szału za chwilę dostanę. Podwozie dalej się odzywa.
Tynka kochana ja nie wiem co mam Ci powiedziec żeby Cię na duchu podnieść bo masz naprawdę głupia sytuację ale faktycznie ja bym powtórzyła badanie nasienia za jakiś czas.
Nessi powodzenia na rozmowie :)
Anula ja ciągle trzymam kciuki za betę:)

lux: uuuu i znowu brak pomocy ze strony innych? Czy coś innego się stało?

karola: ciąża, ciąża :D Ale zobacz o ile masz dzień dłuższy :p

MARZEC:
16.03: Anula - wizyta u ginekologa
16.03: Moniusia - wizyta w klinice
16.03: Tęczowa - test ciążowy (powtórka?)

17.03: Xbum - prolaktyna, TSH
18.03: Azylek - monitoring
19.03: Julia - monitoring
21.03: Xbum - wizyta u ginekologa
24.03: Jugosława - wizyta u ginekologa
24.03: Nessi - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Kogoś dopisać?

Ostatnia edycja:
kruczyca: to już za miesiąc :D Za miesiąc ślub :D Co wam jeszcze zostało do zrobienia?

karola: sen jeszcze pewnie przyjdzie :D Tylko wiesz, wtedy to możesz zasypiać nawet na stojąco :D

anulka: za wysoką betkę! &&&&& O i dzisiaj masz wizytę też?

moniusia: mam nadzieję, że doktorek zrobił burzę mózgów i coś zaproponuje :) &&&&&

Ostatnia edycja:
A ja nie wiem o co chodzi ? :|

Jugo a gdzie ta grupa i której mówisz ? ....

Krew spuszczona .... zobaczymy

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry