reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

O no to dobrze :) Znaczy, że możesz pisać i automatycznie dodało cię do grupy. Jak się wylogowałam i sprawdziłam to jej nie widać dla tych użytkowników, których się nie doda, więc dobrze.

reklama
No mi na tel raz wskakuje a raz nie ...
A tak to nie umie sama od siebie jej znaleźć tylko w powiadomieniu mam :unsure:

Edit : ja utworzę jeszcze na fb , jakby tak odpukać kiedyś jakieś usterki były na forum ...

Hejka. Tragiczna noc za mną. Wcałe spać nie mogłam tak się podświadomie denerwuje tym moim i meza zdrowiem. Taka miałam nadzieję że może się teraz uda a tu widmo laparoskopii nade mną wisi:-( aj tam nie mam humoru wcale...

92Tynka92 - kochana miałas świadomość,że nasionka mogą wyjść słabo :tak: Inna sprawa to ja bym odczekała z seksem i wybrała inną klinike na zbadanie nasionek .. w Wawie są dwie z czego jedna zaniża wyniki nasionek specialnie... by miec klientów w klinice niepłodności. Zatem nie ufałabym tak do konca jednej klinice ..:tak:Inna sprawa jest taka, że ginka mi mówiła, że nie musi być dużo tych plemników, wystarczy jeden słaby ... bo tak też się działo, że mężczyzna miał 2 % w miarę plemników i kobieta zaszła w ciążę .. mówiła mi o swojej pacjentce własnie. Trzymam kciuki za Was niezmiernie ...:tak:

Któraś pisała, chyba BuM że nie może wyszukać grupy zamkniętej ...tu na forum - wystarczy wejść w swój profil i tam gdzie Twoje posty jest zakładka grupy ... tam bedzie :)

Miłego dnia :)

Nessi bardziej martwię się ta endometrioza i tym czy mam drozny ten lewy jajowod, na prawy nie liczę bo i tak zdrowej tkanki jajnika po prawej stronie nie ma...fakt wyniki nasienia nie powalają ale pomijając ich ilość to jakościowo nie jest źle. Żebym wiedziała że jest dobrze z nami to by było wiadomo że to psychika a tak to jak ja mam się nie martwić jak wiem że mamy takie problemy...

reklama
Hejo laski,

tynka: to zrozumiałe, że się martwisz i stresujesz :( Człowiek dba o siebie, chce mieć dziecko i nie może tak łatwo :( Ciągle jakieś kłody pod nogi rzuca życie :/ To potrafi dobić. Na szczęście wiele spraw można lekami poprawić. Ja myślę, że jak już zajdziemy i urodzimy piękne dzieciątka to nam się wszystko wtedy wynagrodzi. Macierzyństwo da nam mnóstwo radości i będziemy czerpać same pozytywne rzeczy z tego czegoś czego się nauczyłyśmy przez te wszystkie miesiące kiedy nie mogłyśmy zajść. Głowa do góry :)

nessI: powodzenia dzisiaj z dyrkiem :)

Do góry