reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Zjadłabym taki gulasz ...ehh

No słońce dzisiaj ładnie daje .. ja dopiero co skonczyłam taras ogarniać ...

reklama
Hejo

Nessi ja dzis na obiad mialam gulasz z kasza do tego ogorek kiszony buraczki;) M dzis zrobil bo ja z pracy wrocilam!

Anula przyjemne popoludnie masz:)
Ja juz wykapana w lozku leze i wypoczywam obok mojego chorowitka!

Ktoras z Was pytala jaki miala porod wiec mialam cesarke, wody odeszly mi na wizyciw u gina w 40tyg...niestety mijaly godziny , oksy niepomagala wiec po prawie dobie zdecydowali o cesarce, mloda urodzila sie sina:/

Jestem padnieta...wczoraj mielismy gosci do 23 z groszem a ja na 4 rano wstawalam wrrr.
Dodatkowo mloda wirus zlapal:/ wymioty, goraczka itd....

Ja u babci na imieninach :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

100 lat dla babci!

nessi: zrobiłam cały gar, mogę się podzielić :D

1325243654_by_Tangerine_500.jpg

:D ide!

Hejo

Nessi ja dzis na obiad mialam gulasz z kasza do tego ogorek kiszony buraczki;) M dzis zrobil bo ja z pracy wrocilam!

Anula przyjemne popoludnie masz:)
Ja juz wykapana w lozku leze i wypoczywam obok mojego chorowitka!

Ktoras z Was pytala jaki miala porod wiec mialam cesarke, wody odeszly mi na wizyciw u gina w 40tyg...niestety mijaly godziny , oksy niepomagala wiec po prawie dobie zdecydowali o cesarce, mloda urodzila sie sina:/

Jestem padnieta...wczoraj mielismy gosci do 23 z groszem a ja na 4 rano wstawalam wrrr.
Dodatkowo mloda wirus zlapal:/ wymioty, goraczka itd....

To i jeszcze na jeden gulasz znajdę miejsce :D

Przykro mi z powodu porodu i choroby teraz córeczki ..zdrówka dla Was kochana i siooo odpoczywać ... oczywiście jak już zjemy ten gulasz :)

Załączniki

• 1325243654_by_Tangerine_500.jpg
    1325243654_by_Tangerine_500.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 224
julia: zdrówka dla córci, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje. Też pyszny obiadek u ciebie :) To trochę cię potrzymało podczas porodu :| No ale tego to się chyb nigdy nie przewidzi do końca. Niektórzy lekarze to zaraz kroją, a inni czekają i czekają...

Jugoslawa no dokladnie!
W tym samym szpitalu rodzila mojej przyjaciolki siostra, maly byl posladkowo ale lekarz uwazal ze niema problemu z naturalnym porodem...niestety okazalo sie ze maly nozkami zaczal wychodzic, zaklinowal sie glowka, efekt taki ze jest niedotleniony, reanimowali go 30min.
Niestety niepolyka nieplacze...czas pokaze jakie bede nastepstwa niedotlenia....
A miala urodzic zdrowego synka!!! To takie niesprawiedliwe

julia: o matko :( Biedna kobieta :( To było o włos od jeszcze większej tragedii :( Bardzo, bardzo niesprawiedliwe :( To też tragedia, bo człowiek jednak sadzi, że dziecko będzie zdrowe, zwłaszcza jak po genetycznych wszystko dobrze i ciąża dobrze przebiega...a tu nawet nie ma kiedy się przygotować na coś takiego :(

reklama
Do góry